ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ολυμπιακός: H απονομή του πρωταθλήματος 2011-2012 (videos)

Με την απονομή του τροπαίου για το πρωτάθλημα 2011-12 ολοκληρώθηκε η φιέστα του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι οπαδοί των ερυθρόλευκων αποθέωσαν παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση για την κατάκτηση του νταμπλ και ζήτησαν του χρόνου να στηθεί ανάλογη φιέστα για το 40ο πρωτάθλημα της ομάδας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν τον καθιερωμένο γύρο του θριάμβου και φωτογραφήθηκαν με τα δύο τρόπαια της σεζόν, ενώ την ίδια ώρα ο Ernesto Valverde αποχαιρετούσε τους οπαδούς, φανερά συγκινημένος.

Τρελό πάρτι στο λιμάνι!
Ο Ολυμπιακός με... φόρα από το νταμπλ γιόρτασε με νίκη 2-1 επί του Ερυθρού Αστέρα και το Καραϊσκάκη αποθέωσε τους νταμπλούχος με ένα ξέφρενο πάρτι.
15 νταμπλ, 39 πρωταθλήματα, 25 κύπελλα έγραφαν τα μάτριξ του Καραϊσκάκη και ο κόσμος αποθέωσε τους φετινούς πρωταγωνιστές, παίκτες, Βαλβέρδε, διοίκηση, έστω και αν υπήρχαν κενά καθίσματα στις εξέδρες!
Τα μεγάφωνα έδωσαν το σύνθημα για το 4ο αστέρι και το πάρτι στο Φάληρο άρχισε με προσκεκλημένους περισσότερους από 20.000 φιλάθλους. Γενιές που έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του Ολυμπιακού πάτησαν χορτάρι και μπορεί τα κιλά να ήταν… εμπόδιο, ωστόσο το τόπι δεν ξεχάστηκε. Γκόγκιτς, Γιαννακόπουλος, Τσιαντάκης έκαναν ό,τι ήθελαν στην επίθεση και ο Βαμβακούλας «καθάριζε» στην άμυνα, με τους βετεράνους να εισπράττουν ένα ζεστό χειροκρότημα!

Φουριόζοι από το νταμπλ!
Ο κόσμος πάντως δεν πήγε Καραϊσκάκη μόνο για τις… κούπες του νταμπλ, νοστάλγησε και… μπάλα, με τον Βαλβέρδε να τονίζει στους παίκτες πως στο τελευταίο ματς του στον πάγκο της ομάδας θέλει μόνο νίκη! Μπορεί η ενδεκάδα να είχε πολλά νέα πρόσωπα και… πειράματα, όπως τον Δασκαλάκη κάτω από τα δοκάρια, αλλά και τον Μόνχε μπακ, ωστόσο οι παίκτες έκαναν το χατίρι του Βάσκου.
Μπήκαν φουριόζοι από την κατάκτηση του κυπέλλου, με τον Ιμπαγάσα να κάνει άνω – κάτω τη μεσαία γραμμή των Σέρβων και τους Ντιόγκο – Μιραλάς να απειλούν, ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να επιβάλλει τον ρυθμό του. Ο Βραζιλιάνος στο 20’ έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Βέλγου άνοιξε το σκορ και εννέα λεπτά αργότερα ο «Κάνιο» με ωραία ατομική ενέργεια και έξοχο πλασέ διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του. Ο Αργεντίνος αποθεώθηκε, όμως το ερωτηματικό παραμένει… «Θα μείνει και τη νέα σεζόν;».
Οι Πειραιώτες δεν είχαν πρόβλημα, με τον Προσινέτσκι να ανησυχεί για την εικόνα του Ερυθρού Αστέρα λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου. Βέβαια, ο Κροάτης τεχνικός προφύλαξε κάποιους βασικούς, όπως τους Λάζοβιτς, Εβάντρο, παίκτες που είναι στην ερυθρόλευκη λίστα.

«Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ»
Υπήρχε όμως και συγκίνηση στο Φαληρικό στάδιο, με τον κόσμο να σηκώνεται όρθιος και να αποθεώνει μια μεγάλη ποδοσφαιρική μορφή του συλλόγου, τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος και βραβεύθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μετά τις βραβεύσεις του στον Γάλλο, αλλά και τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα πήρε και ένα δώρο, με τον Βαλβέρδε να του χαρίζει φανέλα με όλες τις υπογραφές του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ζεστό χειροκρότημα για τον πρόεδρο της ομάδας, αλλά και «αντίο» στον Βάσκο τεχνικό!

Δείτε το video με την απονομή του πρωταθλήματος 2011-2012 στον Ολυμπιακό

sportena









Δεν υπάρχουν σχόλια: