ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Πόσο πιστεύετε οτι πλήρωσε ο Mr Facebook, για ένα τραπέζι δύο ατόμων στο μήνα του μέλιτος του. Πόσα λέτε;

Δείτε την απόδειξη...
Ο Mark Zuckerberg ανήκει στους 30 πλουσιότερους ανθρώπους στη γη, με την περιουσία του ν’ αποτιμάται στα 19,1 δις δολάρια. Δεν είναι όμως καθόλου ανοιχτοχέρης. Αυτό το διαπιστώνουν οι μαγαζάτορες που συναναστρέφονται μαζί του αυτές τις μέρες στη Ρώμη.

Ο Zuckerberg και η Priscilla Chan περνούν τον μήνα του μέλιτος στη Ρώμη, αποφεύγοντας την ενίσχυση της πολύπαθης Ιταλικής οικονομίας. Την πρώτη τους μέρα στην Αιώνια Πόλη, προτίμησαν να πάρουν δύο Big Mac από τα Mc Donald’s και να τα φάνε στα σκαλοπάτια του Μινιανέλι, κοντά στην Πιάτσα ντι Σπάνια. Βεβαίως η φωτογραφία του νεόνυμφου ζευγαριού, που έτρωγε junk food, έκανε το γύρο του κόσμου.
Φαίνεται πως ... θορυβήθηκαν, οπότε το επόμενο βράδι αποφάσισαν να το ρίξουν έξω. Ετσι αποφάσισαν να δειπνήσουν στο Nonna Betta. Το ζεύγος παρήγγειλε ένα λαβράκι, τηγανητούς κολοκυθοκορφάδες και ραβιόλια με ντομάτα. Ο λογαριασμός έφτασε στο... αστρονομικό ποσό των 32 ευρώ και ο ιδρυτής του Facebook δεν άφησε ούτε σεντ για φιλοδώρημα!

Πάντως ο ιδιοκτήτης του ρεστοράν, Umberto Pavoncello, δεν θέλησε να κακολογήσει τον 28χρονο κροίσο και είπε σχετικά: «Νομίζω ότι βιαζόντουσαν και μάλλον θα ξέχασαν ν’ αφήσουν φιλοδώρημα». Παράλληλα χαρακτήρισε ρομαντικό –και όχι τσίπικο- το ότι μοιράστηκαν και τα τρία πιάτα: «Εδειχναν να είναι πολύ ερωτευμένοι τρώγοντας από το ίδιο πιάτο».
Γενικώς τον τελευταίο καιρό ο Zuckerberg χαρακτηρίζεται τσιγκούνης από τ’ αμερικάνικα ΜΜΕ, τα οποία θεωρούν ότι θα μπορούσε να διαθέσει περισσότερα χρήματα τόσο για το δαχτυλίδι που αγόρασε στην Chan όσο και για το νυφικό. Η αξία του δαχτυλιδιού, που δεν είχε διαμάντια, αλλά ρουμπίνια, έφτασε τις 25.000 δολάρια. Μερικές εφημερίδες, κάνοντας την αντιστοιχία του εν λόγω ποσού με την περιουσία του νεαρού κροίσοι, έγραψαν πως ήταν σα ν’ αγοράζει ένας εργάτης πλαστικό δαχτυλίδι ενός δολαρίου από περίπτερο.

Όσο και για το νυφικό; Αγοράστηκε από κατάστημα στο Ντένβερ και κόστισε 4.700 δολαρίων. Επίσης αποκαλύφθηκε πως το κόστος του μεξικάνικου φαγητού, για τη γαμήλια δεξίωση, δεν ξεπέρασε τα 7.50 δολάρια!
Το επόμενο θα είναι να δούμε το ζευγάρι με σακίδια στην πλάτη να κατεβαίνει την Μητροπόλεως για να πάει να φάει κεμπάμπ στον «Θανάση».
Seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: