ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Η μάνα του Mr "εγέρθητω" της Χρυσής Αυγής ήταν ΚΚΕ! (το είπε ο ίδιος!) (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο mr "εγέρθητω" της Χρυσής Αυγής, ο γνωστός και ως "Καιάδας", κατά κόσμον Γιώργος Γερμενής, μίλησε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη για την 3,5 μηνών κόρη του, πώς αποφάσισε να γίνει χρυσαυγίτης, για το περιβόητο "εγέρθητω" αλλά και για την μητέρα του που ήταν.... ΚΚΕ!
Παραδέχτηκε πως δεν του είχε περάσει από το μυαλό οτι θα κάνει τόσο ντόρο, καθώς όπως είπε έκανε ότι κάνουν πάντα οι χρυσαυγίτες όταν μπαίνει στην αίθουσα ο Μιχαλολιάκος, ενώ σημείωσε και την συναισθηματική φόρτιση της ημέρας, αφού η χαρά τον έκανε να δάκρυσει που η Χρυσή Αυγή είχε καταφέρει να μπει στην Βουλή.
Επίσης αποκάλυψε πως είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη 3,5 μηνών, την οποία την λένε Διώνη, που ήταν μυθικό πρόσωπο της ελληνικής μυθολογίας.
Είπε ακόμα στην Χρυσή Αυγή μπήκε πιτσιρικάς, αρχές της δεκαετίας του '90 , όταν είχε φουντώσει το Μακεδονικό και δεν έχει ψηφίσει ποτέ άλλο κόμμα, εκτός από τον Λαϊκό σύνδεσμο.
Μάλιστα αποκάλυψε πως όταν είχε πάει πρώτη φορά στα γραφεία, χτύπήσε την πόρτα και άνοιξε ένα μικρό....πορτάκι που μόλις τον είδε με πολύ μακρύ μαλλί του είπε "κουρέψου πρώτα και μετά έλα!".
Όσον αφορά την μουσική καριέρα, αποκάλυψε πως έχει κάνει πάνω από 200 συναυλίες σε όλο τον κόσμο και παρά το γεγονός πως η φύση αυτού του είδους μουσικής είναι αντιχριαστιανική, ο ίδιος δηλώνει ορθόδοξος.
Αν και πρόσθεσε πως η Χρυσή Αυγή δέχεται στις τάξεις της εκτός από Χριστιανούς και εκείνους που πιστεύουν στην πατρώα θρησκεία, όπως την αποκάλεσε, το Δωδεκάθεο.
Δείτε το βίντεο...

http://www.inews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: