ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Super League Play Off: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 0-1 (video)

O Ατρόμητος έκανε τη μεγάλη έκπληξη νικώντας τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 0-1 για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και τερμάτισε στην τρίτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.

O Ατρόμητος ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 12’ κατάφερε να προηγηθεί με γκολ από κεφαλιά του Σωκράτη Φυτανίδη. Σταδιακά ο ΠΑΟΚ κέρδισε έδαφος, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά στο πρώτο μέρος.
Στο 50’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Αθανασιάδη να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι του Itandje. H ατυχία του ΠΑΟΚ έγινε πιο έντονη καθώς στο 72΄ ο Αθανασιάδης είχε νέο δοκάρι, όπως και ο Σταφυλίδης στο 76’
Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ έμεινε στην τέταρτη θέση και τελευταία θέση των play off με 7 βαθμούς έναντι 8 του Ατρόμητου.
Γκολ: Φυτανίδης 12’
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Κresic, Etto, Μαλεζάς, Κατσικάς, Lino, Lazar, Σταφυλίδης (Τσουκαλάς 89′), Γιάννου (Παπάζογλου 46’), Nimani, Σαλπιγγίδης (Γεωργιάδης 70’), Αθανασιάδης
Ατρόμητος: Itandje, Φυτανίδης, Νάστος, Οικονόμου, Γιαννούλης, Epstein (Iglesias 56’), Μπάλλας, Αναστασάκος, Σφακιανάκης (Μήτρογλου 68’), Καραμάνος, Δημούτσος (Αθανασίου 60’)
Δείτε το video με τo γκολ και τα highlights του αγώνα ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 0-1

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: