ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Super League Play Off: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-0 (video)

O Παναθηναϊκός νίκησε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με 1-0 για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των play off της superleague και πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Στο 16’ ο Λυμπερόπουλος βγήκε από κανονική θέση απέναντι στον Καρνέζη, πλάσαρε εύστοχα, αλλά ο βοηθός ακύρωσε λανθασμένα το γκολ υποδεικνύοντας οφσάιντ. Στο 25’ η ΑΕΚ έχασε τον Leonardo, που υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο, ενώ η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στον Παναθηναϊκό, με τον Quincy να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ με σουτ στο 30’.
Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 50’ ο Καρνέζης απέκρουσε με υπερένταση σουτ του Carlos. Το γκολ για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 62’ όταν μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Quincy ο Toche πλάσαρε εύστοχα τον Κωνσταντόπουλο και έκανε το 1-0.
Στα αξιοσημείωτα το ξέσπασμα σε κλάματα του Σωτήρη Νίνη,όταν αντικαταστάθηκε στο 73’, αποχαιρετώντας έτσι τους φίλους του Παναθηναϊκού καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Parma.
Γκολ: Toche 62′
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Boumsong, Sariegi, Kante, Simao, Cleyton, Zeca, Νίνης (Καραγκούνης 73’), Quincy, Toche (Μαυρίας 72’).
AEK: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Μανωλας (Φούντας 57’, Κλωναρίδης 67’), Κοντοές, Λαγός, Vargas, Μάκος, Καφές, Leonardo (Gudjohnsen 25’), Carlos, Λυμπερόπουλος
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-0
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: