ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Super League play off: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1 (video)

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία των play off της Superleague.
Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος μπήκε με σκοπό να πιέσει ψηλά τον Παναθηναϊκό και μόλις στο 4ο λεπτό ο Brito έβγαλε σέντρα με το εξωτερικό φάλτσο και ο Garcia ερχόμενος από πίσω, με το αριστερό έκανε το 0-1.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ με επιθέσεις, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του itandje.
Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ξεκίνησε με δοκάρι του Καραμάνου στο 49’, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που ισοφάρισε στο 55’ με σουτ του Toche, που εκμεταλλεύτηκε κόντρα της μπάλας από σουτ του Χριστοδουλόπουλου. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για τα νίκη.
Με το τελικό 1-1 ο Παναθηναϊκός έφτασε τους πέντε βαθμούς και ο Ατρόμητος απέκτησε τον πρώτο του στη διαδικασία των play off.
Τα γκολ: Toche 55’ – Garcia 4’
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Boumsong, Kante, Βύντρα (Καραγκούνης 59’), Σπυρόπουλος, Simao, Κατσουράνης (Νίνης 66’), Zeca, Χριστοδουλόπουλος, Cleyton (Quincy 46’), Toche.
Ατρόμητος: Itandje, Σκόδρας, Οικονόμου (Νάστος 66), Thomas, Φυτανίδης, Καραμάνος, Σφακιανάκης, Garcia (Μήτρογλου 57’), Epstein, Δημούτσος, Brito (Iglesias 58’).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: