ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Super League Play off: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-0 (video)

Η ΑΕΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-0 για τη δεύτερη αγωνιστική των play off της Super League και μπήκε στο κυνήγι της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης.

O Παναθηναϊκός ήταν άτυχος στο ξεκίνημα του αγώνα, καθώς στο 10’ έχασε λόγω τραυματισμού τον Σπυρόπουλο και στο 24΄το Νίνη, ο οποίας υπέστη κάταγμα στη μύτη.
Στο 29’ η ΑΕΚ προηγήθηκε με συρτό σουτ του Μάκου και πριν το τέλος του πρώτου μέρους έχασε σπουδαία ευκαιρία σε κεφαλιά του Λυμπερόπουλου με τον Καρνέζη να απομακρύνει.
Στο δεύτερο μέρος η Ένωση ήταν και πάλι καλύτερη. Στο 79’ από κεφαλιά του Leonardo η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 81’ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια ο Κλωναρίδης έκανε το τελικό 2-0.
Με αυτό το αποτέλεσμα η βαθμολογία των play off διαμορφώνεται ως εξής: 
Παναθηναϊκός 5
ΠΑΟΚ 4 
ΑΕΚ 3 
Ατρόμητος 2


Γκολ: Μάκος 29’, Κλωναρίδης 81′
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Κοντοές, Γεωργέας, Μάκος (Ρίκκα 63’), Καφές, Leonardo, Σιαλμάς (Κλωναρίδης 46’), Λυμπερόπουλος (Gudjohnsen 72’)
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σπυρόπουλος (Σεϊταρίδης 12’), Sarieghi, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Vitolo, Simao, Quincy, Νίνης (Καραγκούνης 24’), Χριστοδουλόπουλος, Toche (Πετρόπουλος 68’)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-0

sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: