ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Super League play off: ΑΕΚ – Ατρόμητος 3-2 (video)

Η ΑΕΚ επικράτησε του Ατρόμητου με 3-2 στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική των play off της Superleague και προσωρινά ανέβηκε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος ήταν κυρίαρχος, προηγήθηκε στο 20’ με σουτ του Epstein από κοντινή απόσταση. Πριν και μετά το γκολ οι Περιστεριώτες έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, με τον Κώστα Μήτρογλου να αναδεικνύεται σε μοιραίο παίκτη αστοχώντας σε διαδοχικά τετ α τετ.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα αντιστράφηκε. Στο 50’ ο Jose Carlos κατάφερε να ισοφαρίσει και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λυμπερόπουλος έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ σκοράροντας αν και πεσμένος εντός περιοχής.
Η Ένωση δεν σταμάτησε στα δύο γκολ και στο 62’ πανηγύρισε το 3-1 με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να κεραυνοβολεί τον Itandje. Παρά το σοκ ο Ατρόμητος δεν παράτησε τον αγώνα και στο 68’ κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Thomas.
Με αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ έφτασε τους έξι βαθμούς στα πλέι οφ, έναντι δύο του Ατρόμητου.
Τα γκολ: Jose Carlos 50’, Λυμπερόπουλος 54’, 62’ – Epstein 20’, Thomas 68’
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Κοντοές (Jose Carlos 46’), Μάκος, Φούντας (Γεωργέας 56’), Καφές, Εγγλέζου (Κλωναρίδης 46’), Leonardo, Λυμπερόπουλος
Ατρόμητος: Itandje, Νάστος, Thomas, Φυτανίδης, Σκόνδρας (Garcia 63’), Σφακιανάκης (Αναστασάκος 73’), Δημούτσος, Epstein, Καραμάνος (Μπάλας 54’), Brito, Μήτρογλου
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος 3-2

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: