ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Απλά συγκλονιστικό. Αξίζει να το δεις! (video)

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει την ανθρώπινη ιστορία μιας μάνας το παιδί της οποίας γεννήθηκε χωρίς μάτια.

Σε αυτό η Lacey Bunchanan από το Τενεσί κρατώντας το παιδί της αγκαλιά εξιστορεί όλους τους αγώνες που έκανε, τις δοκιμασίες που πέρασε αλλά και την κοροϊδία που υπέστη ο ενός έτους γιός της, Christian.
Καθ’ όλη την διάρκεια του 7λεπτου βίντεο η Lacey ακουμπά τον Christian με τρυφερότητα στο στήθος της, αποκαλύπτοντας στην κάμερα με περηφάνια το πρόσωπό του ενώ στο τέλος του βίντεο τον φιλά.
Η Lacey λοιπόν γνώρισε τον άντρα της όταν ήταν 15 ετών και παντρεύτηκαν στα 21 τους. Έμεινε έγκυος όταν ήταν 23 και ήταν πολύ ευτυχισμένη για αυτό.
Οι γιατροί όμως της είπαν πως κάτι δεν πάει καλά με το παιδί της, πως φαίνεται να έχει αναπτυξιακά προβλήματα.
Η Lacey και ο σύζυγός της Chris, αποφάσισαν να κρατήσουν το παιδί παρότι οι πιθανότητες να αποβάλλει η έγκυος το παιδί ήταν 85%, σύμφωνα με τους γιατρούς.
Όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, η μητέρα του δεν ήξερε αν θα κρατηθεί στην ζωή… Όμως ο Christian διέψευσε του πάντες και τα κατάφερε! Βέβαια γεννήθηκε χωρίς μάτια , δεν είχε ουρανίσκο και δεν μπορούσε να κλείσει το στόμα του. Είχε μια σπάνια και σοβαρή δυσμορφία.
Μόλις 4 ημερών έκανε τη πρώτη του επέμβαση και μετά ακολούθησαν κι άλλες… μέχρι που τελικά οι γιατροί κατάφεραν να «κλείσουν» το λαγόχειλό το, όμως ο ουρανίσκος του θα χρειαστεί περισσότερα χειρουργεία.
Όταν μετά από βδομάδες ξεμπέρδεψε με τα νοσοκομεία, άρχισαν τα ακόμα πιο δύσκολα για την οικογένεια.
Οι άνθρωποι κοιτούσαν τον γιο τους υποτιμητικά και κατηγορούσαν τους ίδιους που παρ’ ότι ήξεραν πως θα γεννηθεί με πρόβλημα το έφεραν στον κόσμο.
Όμως έμειναν δυνατοί και ενωμένοι και η «απάντηση» του μικρού Christian όταν τον κοιτούν «κάπως» είναι να χαμογελά…

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: