ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ποιός έστησε την ιστορία με τους Πακιστανούς του ΠΑΣΟΚ; (video)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ΠΑΣΟΚ ως ένα από τα δύο σκέλη του δικομματισμού και κυρίως υπέυθυνο για τη τελευταία διετία και τη νοοτοπία τριών δεκαετιών πρέπει να τιμωρηθεί στην κάλπη.

Δν υπάρχει επίσης αμφιβολία ότι η συγκέντρωση της Παρασκευής στο Σύνταγμα ήταν ένα φιάσκο και μαύρη σελίδα στην ιστορία του κινήματος.
Αυτή η ιστορία όμως με τις φωτογραφίες των Πακιστανών στη συγκέντρωση βρωμάει πολύ. Και μπορεί το σενάριο ότι «το ΠΑΣΟΚ τους πλήρωσε» να είναι βολικό όμως ένα βίντεο (θα το δείτε παρακάτω) δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση.
Ο κάμεραμαν ουσιαστικά στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο είναι «σαν να φέρνει » τους συμπαθείς μετανάστες στη συγκέντρωση (παρατηρήστε τα έκπληκτα μάτια των Ελλήνων παριστάμενων συγκεντρωμένων) είναι προφανέστατο δηλαδή ότι δεν τους πέτυχε τυχαία. Το γύρισμα δε του βίντεο μοιάζει τόσο στοχευμένο που είναι ύποπτο. Οι τελευταίοι που θα υπερασπιστούμε το ΠΑΣΟΚ είμαστε εμείς εδώ στο Blog.gr ΟΜΩΣ δεν τρώμε και κουτόχορτο. Δείτε το βίντεο και σκεφτείτε λίγο ανάποδα.

blog.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκληρή αυτοκριτική από τον ανεπάγγελτο Αντώνη Σαμαρά!

Είναι η πιο σκληρή αυτοκριτική που έχει τολμήσει ποτέ Έλληνας πολιτικός.
Ο Αντώνης Σαμαράς ουσιαστικά ζήτησε από το βήμα του Ζαππείου να μην τον ψηφίσουν οι πολίτες καθώς δεν επιθυμεί μια βουλή γεμάτη με λόρδους, ανεπάγγελτους και κομματάρχες.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ στη ζωή του ενώ έχει δηλώσει ότι για αρκετά χρόνια κοιτούσε απλώς το ταβάνι, περιμένοντας να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Είναι επίσης «λόρδος» καθώς προέρχεται από ένα από τα πλέον ιστορικά «τζάκια» της αστικής Αθήνας, κάτι εξάλλου που του εξασφάλισε και τη δυνατότητα να ζήσει χωρίς την ανάγκη εργασίας. Τέλος, δε χρειάζεται να εξηγήσει κανείς γιατί είναι και «κομματάρχης».

Συνοψίζοντας, ακολουθούμε την πρόταση Σαμαρά για μια Βουλή χωρίς λόρδους, ανεπάγγελτους και κομματάρχες κι ως εκ τούτου ΔΕΝ ψηφίζουμε Αντώνη Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

"Γεγονός αναμφισβήτητο είναι, ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ευθύνονται για την....."

ΣΩΣΤΑ!
ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΑΜΕ. ΔΕΝ ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΖΟΝΤΟ.

ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ:
1. ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΤΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
2. ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ
3. ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
4. ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕΤΕΙΧΑΜΕ
ΕΙΤΕ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ.
5. ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΟΥ ΣΠΕΙΡΑΜΕ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.
6. ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ
ΑΥΤΑ;

******ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ";;;