ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Βασιλιάδες: Σκηνές από το αποψινό επεισόδιο (video)

'Ενα επεισόδιο με τίτλο «Τα πάθη του Μάρκου και της Τιτίκας»!
Η Τιτίκα μαθαίνει για τη σχέση του άντρα της με τη Νάντια και έξαλλη ζητάει την απόλυσή της (πού να μάθαινε και για τις άλλες!).
Η Νάντια, όμως, κλαίγεται στον Μάρκο γι' αυτή την "αδικία" και μάλλον τη γλιτώνει την απόλυση. Και τώρα που είπαμε "Μάρκος", συνεχίζεται ακάθεκτο το πρόγραμμα επιμόρφωσης και καλής συμπεριφοράς μόνο που τα "πρέπει" της Χριστίνας είναι πολλά και ο Μάρκος έχει αρχίσει να χάνει τη μπάλα.
Η μέρα, όμως, συνεχίζεται και η Τιτίκα χάνει έναν σημαντικό καλεσμένο για την εκπομπή (και μαντέψτε ποια τον έχει πάρει!). Αλλά επειδή και τα πάθη είναι πολλά, η Τιτίκα μαθαίνει ότι τα κουτάβια της Μαρί Τερέζ ζουν και ο Αιμίλιος τα έχει δώσει κρυφά για υιοθεσία! Περνώντας, λοιπόν, από την εταιρία για να του ζητήσει το λόγο (απορώ γιατί του μιλάει ακόμα) βλέπει τη Νάντια στο πόστο της σαν να μην τρέχει τίποτα (το κάνεις τώρα το έγκλημα ή δεν το κάνεις;)
. Ο Μάρκος έχει αρχίσει να τσινάει στις απαιτήσεις της Χριστίνας, με αποκορύφωμα τη στιγμή που η Χριστίνα τού ζητάει να αντικαταστήσει τον αγαπημένο του Δικέφαλο με ένα άλλο αυτοκίνητο. Τιτίκα και Μάρκος καταρρακωμένοι παίρνουν τις αποφάσεις τους... Χωρίζουμε! Παραιτούμαι! (αντίστοιχα).

mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: