ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Προεκλογική Ομιλία στη Δεσκάτη του κ. Τ. Κοψαχείλη Υπ.Βουλευτή Γρεβενών ΝΔ (video)

Χθες (Παρασκευή 4 Απριλίου 2012) πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες των υποψηφίων Βουλευτών της Ν.Δ στην προεκλογική εκδήλωση της Δεσκάτης. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα, η αίθουσα της Αντιπεριφέρειας να γεμίσει και πολλοί πολίτες να παρακολουθήσουν τις ομιλίες στο διάδρομο και έξω από την αίθουσα.
Στην ομιλία του ο Υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης επισήμανε τις βασικές προτάσεις της Ν.Δ., τη μεγάλη ανάγκη να προκύψει την Κυριακή το Βράδυ αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ., να αλλάξουν τα πάντα και να μπει η Ελλάδα στο δρόμο της νέας μεταπολίτευσης με συνταγματικές μεταρρυθμίσεις και ριζοσπαστικές αλλαγές. Ο κ. Κοψαχείλης τόνισε ότι, «Την Κυριακή, σας ζητώ με το χέρι στην καρδιά να επιλέξετε τη σταθερότητα και όχι την ακυβερνησία». 
Αναφέρθηκε στα βασικότερα προβλήματα της Δεσκάτης και του νότιου τμήματος του νομού και τη μεγάλη ανάγκη να βγει η Δεσκάτη και η ευρύτερη περιοχή οριστικά από την απομόνωση ζητώντας από τους πολίτες να αγωνιστούν όλοι μαζί στην κατεύθυνση αυτή, έχοντας πίστη στη δύναμή τους.
Κλείνοντας ο Υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών κ. Κοψαχείλης είπε: «Αγαπώ και σέβομαι αυτόν τον τόπο, με όλη μου τη ψυχή και εδώ θα είμαι πάντα, κοντά στους πολλούς και όχι στους λίγους, δίπλα σας κάθε στιγμή».
Γραφείο Επικοινωνίας
Υποψ.Βουλευτη Γρεβενών της ΝΔ
Τιμολέωντα Κοψαχείλη



Δεν υπάρχουν σχόλια: