ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης (videos)

Τα τέσσερα χρόνια χωρίς κατάκτηση πρωταθλήματος για τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολλά! Η «βασίλισσα» του ισπανικού πρωταθλήματος, επέστρεψε και πάλι στο θρόνο της καθώς με τη νίκη της απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με 4-0 κατέκτησε και μαθηματικά τον 32ο τίτλο της ιστορίας της, καθώς διατήρησε την απόσταση των επτά βαθμών από την Μπαρτσελόνα, με δύο αγωνιστικές να μένουν για το τέλος του πρωταθλήματος.
Στο 12’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο στο 16’ ο Ιγκουαΐν με δυνατό σουτ, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.
Ο Οζίλ στο 20’ έκανε το 2-0 «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με το 44ο του φετινό τέρμα, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι γηπεδούχοι, τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Μαρτίνεζ στο 72’ αποβλήθηκε.
Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Βαλένθια, επικράτησε 4-0 της Οσασούνα και έκανε σπουδαίο βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης της βαθμολογίας που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Champions League. Στο 77’ και το 87’ ο Αντούριθ και στο 83’ και 88΄ο Ζόνας, πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τις «νυχτερίδες».




blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: