ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ποια είναι τα μέλη της Χρυσής Αυγής; Σοκαριστικά (videos)

Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού να έπαθε σοκ, όταν μέλος της Χρυσής Αυγής ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν, για να κάνει δηλώσεις ο Ν. Μιχαλολιάκος… «ως ένδειξη σεβασμού στον αρχηγό», αλλά τα μέλη της Χρυσής Αυγής βρήκαν το πρόσταγμα «εγέρθητι» πολύ σωστό.

Μάλιστα, ο Ηλίας Κασσιδιάρης, εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, τόνισε:
«Δεν ήταν κάτι άσχημο την στιγμή που συμβαίνουν τραγικά πράγματα στην χώρα μας… Δεν είναι λογικό να ασχολείται όλος ο κόσμος με ένα παράγγελμα», είπε και πρόσθεσε: «Δεν με χάλασε καθόλου που έφυγαν οι δημοσιογράφοι… Από εδώ και στο εξής θα απαιτούμε και να εγείρονται και να πέφτουνε για κάμψεις, όπως κάνουν και στον στρατό».
Τέλος, υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με ναζιστές και είναι πλέον εκλεγμένο κόμμα.
Ποια είναι όμως τα μέλη της Χρυσής Αυγής
Γιώργος Γερμενής ή αλλιώς… Kaiadas! Πήρε 5.259 ψήφους στην Β’ Αθηνών. Είναι ο άνθρωπος που είπε το «εγέρθητι» στους δημοσιογράφους και είναι ο μπασίστας του σκληροπυρηνικού black & death metal συγκροτήματος «Naer Mataron» με διεθνή καριέρα. Είναι, επίσης, ο τρίτος πιο δημοφιλής υποψήφιος, μετά τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Μιχαλολιάκο, και τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια.
Ηλίας Κασσιδιάρης. Είναι εκπρόσωπος τύπου του κόμματος και ο πρώτος που μπήκε στο ψηφοδέλτιο. Ασχολείται με την Χρυσή Αυγή από τα 18 του και λέγεται ότι έχει μακρινή συγγένεια με τον αρχηγό της παράταξης, Νίκο Μιχαλολιάκο. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και ασχολείται με τον έλεγχο τροφίμων.
Απόστολος Γκλέτσος. Εξελέγη στον νομό Φθιώτιδας και είναι ξάδερφος του δημάρχου Στυλίδας και ηθοποιού Απόστολου Γκλέτσου. Ασχολείται με τις καλλιέργειες και τα σαλιγκάρια και είναι ενεργό μέλος της παράταξης εδώ και 18 χρόνια. Όσο για τον μακρινό του ξάδερφο, Απόστολο Γκλέτσο, δεν έχει καμία σχέση μαζί του.
Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης : Εξελέγη στον νομό Αιτωλοακαρνανίας. Είναι άνεργος ηλεκτρολόγος και ασχολείται με κτηνοτροφία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός ότι ο πατέρας του ήταν μέλος του ΕΠΕΝ τον επηρέασε στην μετέπειτα επιλογή του. Είναι 32 ετών και έχει παντρευτεί 2 φορές. Η πρώτη του γυναίκα είναι Αγγλίδα και η δεύτερη από το Μεξικό. Έχει τρία παιδιά.
Ένα άγνωστο στο ευρύ κοινό βίντεο, κατά την διάρκεια παρουσίασης λεξικού, δείχνει τις αντιδράσεις μελών της Χρυσής Αυγής .
3 Ιουνίου 2009. Κατά την διάρκεια παρουσίασης ελληνο-σλαβικού λεξικού του Βάσκου Καρατζά, περίπου 30 Χρυσαυγίτες εισβάλλουν στην αίθουσα.
Τα δύο από τα μέλη πάνε μπροστά στην έδρα και αφού βρίζουν με πολύ χυδαίο τρόπο τους ομιλητές, τους απειλούν ότι θα τους πετάξουν κράνη στο κεφάλι. Στην συνέχεια στρέφονται προς το κοινό και τους λένε «Τέλος. Όλοι έξω τώρα».
Όσους δεν υπάκουσαν στην… εντολή, τους πήραν σηκωτούς, ενώ οι περισσότεροι από τους Χρυσαυγίτες φορούσαν κράνη για να μην φαίνονται τα πρόσωπα τους.
Σας προειδοποιούμε το βίντεο είναι τρομακτικό…

 

 
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: