ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Το οικονομικό... πρόγραμμα της ΝΔ παρουσίασε στον ΕΒΕΑ ο Α.Σαμαράς (videos)

Το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ παρουσίασε Ο Πρόεδρος της ΝΔ από τον χώρο του ΕΒΕΑ. Ο κ. Α.Σαμαράς ανακοίνωσε 18 μέτρα με στόχο την ανάπτυξη, τονίζοντας παράλληλα με κατηγορηματικό τρόπο, ότι η μονομερής καταγγελία του μνημονίου σημαίνει αυτομάτως και έξοδο της χώρας από το ευρώ.
Πρώτος στόχος – όπως είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ – είναι η άμεση μείωση της ανεργίας.
Σημείωσε ότι μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την ρευστότητα των τραπεζών και με την επιστροφή 4,5 δις στον ιδιωτικό τομέα θα δημιουργηθούν 150 χιλ. νέες θέσεις εργασίας. Επίσης πρότεινε πως θα δοθεί έκτακτο επίδομα εκτός από τους μισθωτούς και στους καταστηματάρχες. «Για όσους έχασαν τα πάντα από αυτή την κρίση θα δώσω την μεγάλη προσωπική μάχη στην Ευρώπη» είπε ο Α. Σαμαράς.
Ακόμα, η φορολογία για την κάθε οικογένεια δεν θα ξεπερνάει το 25% του μέσου οικογενειακού εισοδήματος. Επανέλαβε πως δεν θα υπάρξουν άλλες οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Για την μετενέργεια είπε, ότι θα πρέπει να επανέλθει στα προηγούμενα επίπεδα και να παγώσει μέχρι να υπάρξει νέα συμφωνία μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων.




troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: