ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

«πανικός» στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών! Δείτε... ΔΗΛΩΣΕΙΣ και videos

Πανικός έγινε μέσα στην αίθουσα της σύσκεψης που συνομιλούσαν οι πολιτικοί αρχηγοί υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν δυο σκληρές αντιπαραθέσεις, με κύριο πρωταγωνιστή και τις δυο φορές τον Αντώνη Σαμαρά.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ένταση μεταξύ του Προέδρου της ΝΔ με τον Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις του Αλέκου Αλαβάνου.
Η δεύτερη ένταση ήρθε ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Πάνο Καμμένο, για τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
H δήλωση Βενιζέλου...

Ανακοίνωσε και τις νέες εκλογές

H δήλωση Κουβέλη

Η δήλωση του Πάνου Καμμένου
Ο Σαμαράς θέλει εκλογές για να γίνει πρωθυπουργός είπε στην δήλωσή του ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα
"Τα κόμματα του μνημονίου και προσωπικά ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος, πιστοί στις ενυπόγραφες δεσμεύσεις τους, το μόνο που έκαναν ήταν επί της ουσίας να μας θέσουν ένα δίλημμα:ή μνημόνιο ή εκλογές , ενδεχομένως με την κρυφή ελπίδα είτε ότι θα μας εκβιάσουν να προσχωρήσουμε στο μνημονιακό μπλοκ είτε ότι θα φέρουν ένα καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα", είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, πρόσθέτοντας:
"Πήραμε με αξιοπρέπεια και αίσθηση ευθύνης απόφαση... να μην γίνουμε κι εμείς μια δύναμη αφερέγγυα στο πολιτικό σκηνικό".
"Ο λαός με ψήφο του ανέδειξε ΣΥΡΙΖΑ δεύτερη δύναμη και μπλόκαρε σχηματισμό κυβέρνησης που θα συνέχιζε το μνημόνιο. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια να δημιουργηθεί κυβέρνηση που θα σεβαστεί κατ'ελάχιστον την λαϊκή ετυμηγορία", τόνισε ο κ. Τσίπρας.
"Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την κυβέρνηση της Αριστεράς και να βάλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις δυνάμεις του χθες", συμπλήρωσε.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά
Δυστυχώς οι εκλογές είναι πια αναπόφευκτες, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και ανέφερε ότι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα βρεθούν αντιμέτωποι "από τη μια μεριά ο αριστορόστροφες συνιστώσες ενός αδιέξοδου μηδενισμού παρέα με ένα τυχοδιωκτικό λαϊκισμό και από την άλλη ένα ευρωπαϊκό μέτωπο αποφασισμένο και ισχυρό". "Θα αναμετρηθεί το χθες με το αύριο", είπε χαρακτηριστικά.
Το μήνυμα του λαού είναι ξεκάθαρο, συμπλήρωσε. "Ναι στην παραμονή στο ευρώ". Αναφερόμενος στις προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης είπε: "Πριν τις εκλογές είχα προειδοποιήσει για τον κίνδυνο ακυβερνησίας. Τις τελευταίες ημέρες έκανα τα πάντα για να σχηματιστεί κυβέρνηση. Κάποιοι δεν άκουσαν και οδηγούν τη χώρα στην περιπέτεια. Εμείς όμως δεν πρόκειται να παραδώσουμε τα όπλα".
"Η ΝΔ δέχθηκε να γίνει ακόμη και κυβέρνηση χωρίς εμάς αρκεί να μείνουμε στο ευρώ. Βάλαμε πάνω από την καρέκλα το ευρώ και την Ελλάδα. Πέσαμε όμως σε ένα τείχος αλαζονίας και αδιαλλαξίας", πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα
"Μπροστά στον ελληνικό λαό τώρα στέκεται ένα παλιό δίλημμα με νέα μορφή. Κεντροδεξιά ή κεντροαριστερά. Ή μπορεί να το διαμορφώσουν: δεξιά κυβέρνηση ή αριστερή κυβέρνηση", δήλωσε μεταξύ άλλων πριν από λίγο η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
"Οι μεν κινδυνολογούν και εκβιάζουν. Οι άλλοι καθησυχάζουν και αφοπλίζουν το λαό. Σπέρνουν όλοι χάρτινες προσδοκίες", πρόσθεσε.
"Μπορεί να έχουμε και αλλαγή χορωδίας, το τραγούδι όμως θα είναι στον ίδιο σκοπό και με τα ίδια λόγια", είπε χαρακτηριστικά η κυρία Παπαρήγα.
"Η μόνη ευκαιρία είναι να δώσει ο λαός δύναμη στο ΚΚΕ, το κόμμα που δεν μπορούν να το βάλουν στο μαντρί και δεν μπορούν να το υποτάξουν", κατέληξε η γγ του ΚΚΕ.

staparaskinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: