ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Πετούσε για 10 ώρες δίπλα σε ένα πτώμα!!!

Οι αεροσυνοδοί τύλιξαν τον νεκρό άνδρα με μια κουβέρτα…
Η Lena Pettersson, Σουηδέζα δημοσιογράφος του Radio Sweden, επιβιβάστηκε σε μια πτήση στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ και αμέσως αντιλήφθηκε ότι ο άνδρας που καθόταν δίπλα της, 30 ετών, ήταν σοβαρά άρρωστος.
«Ήταν πολύ ιδρωμένος και είχε κρίσεις. Το αεροπλάνο απογειώθηκε, παρά το γεγονός ότι οι αεροσυνοδοί είχαν δει ότι ο άνδρας βρισκόταν σε δραματική κατάσταση», δήλωσε.
Οι αεροσυνοδοί κάλεσαν όποιον επιβάτη ήταν ιατρός να βοηθήσει τον 30χρονο άνδρα, ο οποίος, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των επιβατών, άφησε τη τελευταία του πνοή λίγες ώρες μετά την απογείωση.
Ενώ το πλήρωμα απομάκρυνε τους περισσότερους επιβάτες από τον νεκρό άνδρα, δεν υπήρχε άλλη θέση για την Pettersson και αναγκάστηκε να καθίσει δίπλα στο πτώμα. Σύμφωνα με την Expressen.se, οι αεροσυνοδοί τύλιξαν τον νεκρό άνδρα με μια κουβέρτα και τα πόδια του, τα οποία προεξείχαν, βρίσκονταν μόλις λίγα εκατοστά μακριά από τη Σουηδέζα.
Ύστερα από τη δραματική δεκάωρη πτήση προς την Τανζανία, η δημοσιογράφος κατήγγειλε την αεροπορική εταιρεία για το περιστατικό και απαίτησε αποζημίωση. Ύστερα από αρκετούς μήνες, έλαβε 713 δολάρια ως αποζημίωση και μια γραπτή συγγνώμη.
«Ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία για μένα, αλλά δεν είμαι άτομο που κάνει φασαρία. Είμαι ικανοποιημένη από την αποζημίωση», δήλωσε στο Expressen.se.

ierosagon 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: