ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Κι άλλος... χωρισμός - σοκ! Ποιο διάσημο ζευγάρι χωρισε μετά από 13 χρόνια;

Δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Προφανώς γιατί δεν το ήθελαν τόσο πολύ ούτε και εκείνοι ούτε και η μοίρα. Γι αυτό και κάθε φορά που το προγραμμάτιζαν, κάποιο εμπόδιο εμφανιζόταν και ο γάμος άλλαζε ημερομηνία.
Ο λόγος για τους Φωτεινή Δάρρα και Δημήτρη Παπαδημητρίου.
Η Φωτεινή Δάρρα σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα αναφέρει: "Δεν ήταν απλώς κεραυνοβόλος έρωτας. Ήταν ένας έρωτας καρμικός.."
"Όταν η Φωτεινή Δάρρα γνώρισε τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τα πράγματα στη ζωή της ήταν τακτοποιημένα. Θα γινόταν ηθοποιός και θα παντρευόταν τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση", δηλώνει συνάδελφός της στο People.
Όταν η Δάρρα γνώρισε τον Παπαδημητρίου ήταν ήδη αρραβωνιασμένη με τον Μάνεση και είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου. Η Δάρρα δεν μπορούσε να κάνει πίσω. Έτσι, παντρεύτηκε τον Μάνεση, όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά ο γάμος δεν κράτησε περισσότερο από μία εβδομάδα.
Ο χωρισμός με τον Νίκο Μάνεση ανοίγει το δρόμο για τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, που στο μεταξύ είχε χωρίσει από την ηθοποιό Βίκυ Βολιώτη, με την οποία συζούσε σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας μάλιστα κι εκείνος έναν γάμο στο ενεργητικό του.
Απομονωμένη από το σινάφι της, σχεδόν χωρίς φίλους, ζούσε τη ζωή μιας ντίβας προσπαθώντας να δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από το όνομά της, διώχνοντας συνεργάτες, απαιτώντας εμφανίσεις και κακολογώντας συναδέφλους.
"Για μένα ήταν μια κοπέλα σε σύγχυση. Από τη μια ήθελε να είναι στην ποιότητα και την κουλτούρα και από την άλλη ήθελε να γίνεται εξώφυλλο στα περιοδικά και να πηγαίνει καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού", λέει άνθρωπος που δούλεψε μαζί της.
Η ζωή της Φωτεινής και του Δημήτρη φαίνεται ιδανική. Μένουν σε μια μεζονέτα στο Παλαιό Φάληρο, κάνουν ταξίδια σε εξωτικά μέρη, εκδρομές στην Οία της Σαντορίνης και περνούν τα βράδια τους βλέποντας ταινίες στο σπίτι ή τρώγοντας σε ταβέρνες και εστιατόρια.
"Η Φωτεινή τον ζήλευε πολύ. Μπορεί κάποιος να πιστεύει το αντίθετο, αλλά η αλήθεια είναι ότι εκείνη τον ζήλευε πολύ περισσότερο από ό,τι εκείνος. Και έχει κάνει όλα εκείνα που κάνουμε οι γυναίκες όταν ζηλεύουμε...", εξομολογείται με νόημα φίλη του ζευγαριού.
tlifeΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: