ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ξεκίνησε η 17η Γιορτή Κερασιού στις Αμυγδαλιές..

Με τεράστια επιτυχία και τη συμμετοχή πάρα πολύ κόσμου, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 η δημοτική βραδιά της 17ης Γιορτής Κερασιού με το συγκρότημα του Πετρολούκα Χαλκιά.
Ήταν μία από τις καλύτερες εκδηλώσεις που έγιναν σε όλη την ιστορία του θεσμού. Τα κύρια χαρακτηριστικά της φετινής εκδήλωσης ήταν... ο πάρα πολύς κόσμος, τα πάρα πολλά και πολύ καλά ποιοτικά κεράσια που προσέφερε ο Σύλλογος δωρεάν και για μια ακόμη χρονιά οι πάρα πολύ νέοι που φέτος συμμετείχαν στην εκδήλωση, ενώ για μια ακόμη φορά το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι το πρωί. Τραγούδησαν ο Αντώνης Κυρίτσης και η Διαλεχτή.
Τέλος τα μέλη του Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών μετά την τεράστια από κάθε πλευρά επιτυχία των εκδηλώσεων της «17ης Γιορτής Κερασιού 2012», αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια το Δήμο Γρεβενών που και φέτος ήταν συνδιοργανωτής των εκδηλώσεων, τους κερασοπαραγωγούς που πρόσφεραν κεράσια και όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία και τη διοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τις γυναίκες του χορευτικού μας τμήματος.Φέτος τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτής του νομού κ. Κοψαχείλης, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης, οι Περιφερειακοί Σύβουλοι κ. κ. Γιάτσιος και Χάτσιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Βάιος και Κόραβος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Πατσιαρίκας, καθώς και εκατοντάδες φίλοι του Συλλόγου μας. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.
2) Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 και ώρα 9.00μ.μ.. θα πραγματοποιηθεί η λαϊκή – ρεμπέτικη βραδιά με το μουσικό συγκρότημα του Δημήτρη Καραπούλιου. (Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ στο χώρο θα υπάρχει για όλους, όσους το επιθυμούν, φαγητό και ποτό σε πολύ καλές τιμές.)

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: