ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλαδικές 2012!!!

Πανελλαδικές 2012 και ο Μάνος Τραΐτοράκης είναι ένας υποψήφιος που συγκέντρωσε 19.618 μόρια, ένας από τους αριστούχους των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.
«Πρέπει να δεις με ψυχραιμία την όλη διαδικασία. Αν κάνεις σωστό διάβασμα με τρεις ώρες την ημέρα μπορείς και να βγαίνεις. Εγώ έβγαινα δύο φορές την εβδομάδα και αφιέρωνα χρόνο στην μουσική.» σημείωσε.
Όσο για το πού θα ήθελα να περάσει; «Θέλω να μπω στην Ιατρική.» απαντά ενώ αποκαλύπτει πως «Μικρός ήθελα να γίνω σκουπιδιάρης…. Περνούσαν από το σπίτι κάτι υπέροχα τεράστια αυτοκίνητα τα οποία ήθελα να οδηγήσω κάποια στιγμή.»
Σε ότι αφορά στην κρίση τονίζει ότι «προς το παρόν έχει επηρεάσει σίγουρα τις οικογένειες όλων εμάς που δώσαμε πανελλήνιες και μπαίνουμε τώρα στην κοινωνία και στον αγώνα της αγοράς εργασίας αλλά νομίζω ότι τώρα θα έρθουμε αντιμέτωποι με όλα αυτά που ακούμε στις τηλεοράσεις, μαθαίνουμε από το ραδιόφωνο και διαβάζουμε από τις εφημερίδες.»
«Η πρώτη ερώτηση που κάνουμε στον εαυτό μας εμείς οι νέοι είναι αν θέλουμε να μείνουμε στην Ελλάδα ή να φύγουμε στο εξωτερικό. Προσωπικά επέλεξα να μείνω στην Ελλάδα. Ήταν η πρώτη μου απόφαση καθώς όταν βλέπουμε πιστεύω μια τέτοια κατάσταση αν φύγοουμε την επιδεινώνουμε. Προτιμώ να μείνουμε εδώ και να αγωνιστούμε για αυτό. Κάθε γενιά αναλαμβάνει τα ηνία του τόπου.» καταλήγει.




Πηγή: Δελτίο ΝΕΤ
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο πρωτος βρισκεται στη χιο με 19.771