ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Πυροβόλησε πισώπλατα τον 22χρονο ξάδερφό του

Εκτενείς έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 32χρονου άνδρα που δεν δίστασε να πυροβολήσει πισώπλατα και να τραυματίσει σοβαρά τον 22χρονο πρώτο του ξάδερφο διεξάγουν οι διωκτικές αρχές της Κορίνθου.
Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα χθες τα ξημερώματα στο Βέλο Κορινθίας, όταν σύμφωνα με την Ασφάλεια, τα δύο ξαδέρφια θέλησαν μία ακόμη φορά να λύσουν τα κληρονομικά θέματα για τα οποία τσακώνονταν εδώ και μήνες.
Ο 22χρονος βρισκόταν στο σπίτι φίλου του όταν ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι. Οταν άνοιξε η πόρτα μπήκε μέσα ο 32χρονος, πρώτος του ξάδερφος, που άρχισε να τον απειλεί. Εβγαλε όπλο και τότε ο 22χρονος σηκώθηκε και προσπάθησε να απομακρυνθεί. Δεν τα κατάφερε, όμως.
Ο 32χρονος τον πυροβόλησε στην πλάτη και ο νεαρός σωριάστηκε αιμόφυρτος στο πάτωμα του δωματίου. Στο σπίτι επικράτησε πανικός. Ο ιδιοκτήτης και φίλος του θύματος ειδοποίησε ασθενοφόρο και την αστυνομία, ενώ ο δράστης άρχισε να τρέχει και πρόλαβε να απομακρυνθεί.

Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί στην Αθήνα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για τη ζωή του.
Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονταν μέχρι αργά χθες το βράδυ και οι έρευνες των αστυνομικών στην Κόρινθο για τη σύλληψη των δραστών της ανθρωποκτονίας 30χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας.
Χθες το πρωί στο Λουτράκι Κορινθίας βρέθηκε νεκρός εντός του σπιτιού του ο 30χρονος άνδρας με τραύμα στο κεφάλι. Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, καθώς και άνδρες του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.


Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: