ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Έστειλαν επίδομα πρόνοιας σε 23χρονη αφού είχε πεθάνει

Η ιστορία της Μαρίας Φιλιππάτου, της 23χρονης κοπέλας από την Πάτρα που πέθανε από νευρική ανορεξία τα Χριστούγεννα που πέρασαν, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Η Μαρία μέσα σε δύο χρόνια είχε φτάσει 29 κιλά καθώς λόγω της άθλιας οικονομικής της κατάστασης αναγκαζόταν να κάνει 2 και 3 δουλειές μαζί. Έτσι άρχισε να ξεσπά στον εαυτό της. Παράλληλα συντηρούσε από μικρή την μητέρα της που είχε κάνει τέσσερα χειρουργεία στην μέση της.
Η μαυροφορεμένη μάνα, της οποία το μαρτύριο δεν σταματά καθώς η ΔΕΗ της είχε κόψει το ρεύμα, πρόσφατα έλαβε ειδοποιητήριο με το οποίο καλούσαν την ΝΕΚΡΗ κόρη της να περάσει από επιτροπή ώστε να εγκριθεί το αίτημά της για την καταβολή του επιδόματος πρόνοιας!

Η άτυχη Μαρία όσο ακόμα ζούσε, εκλιπαρούσε για την καταβολή του επιδόματος… Μόνο που οι δημόσιες υπηρεσίες την θυμήθηκαν τώρα, που έχει «φύγει»….
Και γι' αυτό, το ειδοποιητήριο κατέληξε στα χέρια της μητέρας η οποία ενώ ακόμα δεν έχει μπορέσει να συνέλθει από τον άδικο και πρόωρο χαμό της κόρης της, είδε τον ταχυδρόμο να της παραδίδει τον φάκελο της διεύθυνσης αναπηρίας του ΙΚΑ της Πάτρας. Με το οποίο καλούσαν την κόρη της να περάσει από υγειονομική επιτροπή στις 11 του προσεχούς Ιουλίου. Την καλούν μάλιστα να έχει μαζί της όλα τα απαραίτητα έγγραφα (ταυτότητα, νέα ιατρικά στοιχεία και βιβλιάριο ασθενείας), ενώ της ζητούν να εμφανιστεί... «έγκαιρα» στο ραντεβού! Φυσικά, η Μαρία Φιλιππάτου δεν θα πάει ποτέ...


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: