ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Δεν εξελέγη αντιπρόεδρος ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής αλλά πήρε 23 ψήφους εκτός του κόμματός του!

Μόνον 6 από τους 7 προβλεπόμενους, αντιπροέδρους εξέλεξε η Βουλή, καθώς ο έβδομος αντιπρόεδρος, προερχόμενος από τη Χρυσή Αυγή βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Πολύβιος Ζησιμόπουλος, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 75 ψήφους και κατόπιν αυτού, όπως είχε δηλώσει από νωρίς ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η θέση του 7ου αντιπροέδρου θα μείνει κενή.
Ωστόσο, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Χρυσής Αυγής δεν έλαβε μόνον τις 18 ψήφους που αντιστοιχούν στους βουλευτές του κόμματός του, αλλά 41 ψήφους, γεγονός που δείχνει ότι στηρίχθηκε και από βουλευτές άλλων κομμάτων!
Από τη ΝΔ εκλέχθηκαν οι αντιπρόεδροι:
Α΄ Γιάννης Τραγάκης που έλαβε 235 θετικές ψήφους,48 λευκά και 2 άκυρα, Β΄ ο Θανάσης Νάκος με 235 θετικές ψήφους,48 λευκά και 2 άκυρα και Γ΄ ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης με 235 θετικές ψήφους, 48 λευκά και 2 άκυρα.
Δ΄ αντιπρόεδρος εξελέγη από το ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Δραγασάκης με 227 θετικές ψήφους, 57 λευκά και 1 άκυρο, Ε΄αντιπρόεδρος εξελέγη από το ΠΑΣΟΚ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος με 228 θετικές ψήφους, 54 λευκά και 3 άκυρα και ΣΤ΄αντιπρόεδρος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά με 225 θετικές ψήφους, 56 λευκά και 3 άκυρα.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: