ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Πτολεμαΐδα: 4 κιλά χασίς στο «Βερόπουλο»!!!

Ανθρωποκυνηγητό κατά δύο εμπόρων ναρκωτικών εξαπέλυσαν το πρωί οι αστυνομικές αρχές στην Κοζάνη, μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών.
Οι δράστες μπροστά στον κίνδυνο να συλληφθούν πέταξαν στην άσφαλτο μεγάλη ποσότητα χασίς, η οποία προορίζονταν για τους υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι ήταν αστυνομικοί, όμως οι ίδιοι κατάφεραν να διαφύγουν. Η επιχείρηση στήθηκε χτες κατά τις 10.30 το πρωί στην περιοχή που βρίσκεται το σούπερ μάρκετ Βερόπουλος, από το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας. Τη στιγμή που οι δύο δράστες πήγαιναν στο χώρο του πάρκινγκ να παραδώσουν τα ναρκωτικά στους υποψήφιους αγοραστές, μη γνωρίζοντας μέχρι τότε ότι είναι αστυνομικοί, εμφανίστηκε περιπολικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. Τότε οι έμποροι ναρκωτικών, κατά πάσα πιθανότητα δύο νεαροί Αλβανοί ηλικίας 25 – 30 ετών, κατάλαβαν ότι έπεσαν σε παγίδα αστυνομικών. Με κίνδυνο να συλληφθούν, πέταξαν στην άσφαλτο έναν ταξιδιωτικό σάκο και τράπηκαν πεζή σε φυγή. Αμέσως άρχισε ανθρωποκυνηγητό, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο ταξιδιωτικός σάκος περιείχε περί τα 4 κιλά ινδική κάνναβη και βεβαίως οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Παρά τη μεγάλη αστυνομική δύναμη που συμμετείχαν στην επιχείρηση, οι δύο αλλοδαποί έμποροι ναρκωτικών κατάφεραν να διαφύγουν και να χαθούν μέσα στα στενά, αν και ήταν μέρα μεσημέρι και στην περιοχή κυκλοφορούσε αρκετός κόσμος, μεταξύ αυτών πολλοί πελάτες του σούπερ μάρκετ. Μέχρι αργά το απόγευμα οι έρευνες δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα. Εκτιμάται ότι οι δύο αλλοδαποί δράστες, οι οποίοι αρχικά διέφυγαν πεζοί, στη συνέχεια πρέπει να επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο συνεργού που τους περίμενε και εξαφανίστηκαν.
Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι οι έμποροι ναρκωτικών ήταν πολύ «έμπειροι στη δουλειά τους» και κατάφεραν να παραπλανήσουν και να διασπείρουν τις αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες προκειμένου να κανονιστεί το ακριβές σημείο της συνάντησης για την αγοραπωλησία. Οι δράστες άλλαζαν συνεχώς τον τόπο του ραντεβού, στέλνοντας έτσι τους αστυνομικούς σε διάφορα σημεία. Έτσι, όταν ήρθε η ώρα της επέμβασης, οι δυνάμεις των αστυνομικών ήταν διασπαρμένες και οι έμποροι κατάφεραν να διαφύγουν.
Η επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών συνεχιζόταν μέχρι αργά το απόγευμα χωρίς αποτέλεσμα.


e-ptolemeos.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: