ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

500.000 ευρώ στην εθνική μας αν νικήσει την Γερμανία!!!

Μισό εκατομμύριο ευρώ θα προσφέρει στην Εθνική μας ομάδα ο επικεφαλής των ομογενειακών οργανώσεων Ιβάν Σαββίδης..
Περίπου 100.000 ομογενείς, που ζουν στη Ρωσία ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν οργανωμένα τον αποψινό αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με τη Γερμανία, ενώ ο επικεφαλής των ομογενειακών οργανώσεων Ιβάν Σαββίδης προσφέρει 500.000 ευρώ στην ομάδα και τους παίκτες της για την αποψινή νίκη και πρόκριση.
«Αγωνιούμε για κάθε εξέλιξη στην Ελλάδα και θέλουμε να βοηθήσουμε. Χαιρόμαστε, που υπάρχει κυβέρνηση και θα παρακολουθήσουμε τον αποψινό αγώνα με καλύτερη διάθεση.
Είχα προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ στις εθνικές ομάδες Ρωσίας και Ελλάδας, εάν κάποια κατάφερνε να προκριθεί στον τελικό του Euro-2012. Tώρα που δεν συνεχίζει η Ρωσία, δεν μπορούμε άλλο να περιμένουμε, γι’ αυτό και προσφέρω ως προκαταβολή 500.000 ευρώ στην εθνική ομάδα για την πρόκριση στον αποψινό κρίσιμο αγώνα», δήλωσε πριν από λίγο ο κ. Σαββίδης στο ΑΜΠΕ.
Ο επικεφαλής της 5ης Περιφέρειας του ΣΑΕ, που επικοινώνησε με το ΑΜΠΕ από την «έδρα» του, το Ροστόφ στον Δον, πρόσθεσε ότι οι Έλληνες από ολόκληρη τη Ρωσία και την πρώην ΕΣΣΔ, μαζί με φίλους τους από όλα τα έθνη της Ρωσίας θα παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα για να υποστηρίξουν την εθνική Ελλάδας και να μοιραστούν μαζί τους την τεράστια χαρά της πρόκρισης. «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε, μαζί με τη Ρωσία ακόμη περισσότερα», ανέφερε ο κ. Σαββίδης, ο οποίος είναι γνωστός για τα φιλοποδοσφαιρικά του αισθήματα και την ιδιαίτερη αδυναμία του στον ΠΑΟΚ.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: