ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Μαθητές-τσογλάνια κοροϊδεύουν 68χρονη μέσα σε λεωφορείο (videos)

Η 68χρονη Κάρεν Κλέιν βρέθηκε στο στόχαστρο απαράδεκτων μαθητών οι οποίοι την κορόιδευαν και την γελοιοποιούσαν μέσα σε σχολικό λεωφορείο.
Η Κλέιν είναι εδώ και πολλά χρόνια επόπτης σε σχολικά λεωφορεία και μέσω της δημοσιοποίησης του βιντεο, που έχει περισσότερα από 1.500.000 χτυπήματα στο YouTube, ελπίζει οι γονείς αυτών των παιδιών να προσπαθήσουν να μιλήσουν στα... βλαστάρια τους για τη συμπεριφορά τους.
Η διάρκεια του βίντεο είναι περίπου 10 λεπτά και οι μαθητές μιλούν άσχημα στη γυναίκα για το βάρος της, για το λίπος και λένε πως τα μέλη της οικογένειάς της έπρεπε να αυτοκτονήσουν από ντροπή. Μάλιστα κάποιος με μεγαλύτερο θράσσος απλώνει χέρι πάνω της και της πειράζει τα μαλλιά.

Αυτά τα παιδιά όταν αναφέρθηκαν στα περί αυτοκτονίας δεν σκέφτηκαν ή δεν ήξεραν πως ο μαγαλύτερος γιος της Κλέιν αυτοκτόνησε πριν από 10 χρόνια ενώ η ίδια μιλώντας στο ABC είπε πως έκανε το παν για να μην ανταποκριθεί στις αποδοκιμασίες και τα άσχημα σχόλια.
Δηλώνει επίσης πως το δυσάρεστο περιστατικό δεν πρόκειται να την κάνει να σταματήσει τη δουλειά της ενώ δέχεται χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα συμπαράστασης ενώ μια ιστοσελίδα συγκέντρωσε περίπου 250.000 δολάρια, χρήματα που θα της δωθούν προκειμένου να πάει διακοπές.




blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: