ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Τα βασανιστήρια που έζησαν 6 παιδιά στο "σπίτι της κολάσεως"

Έξι παιδιά ηλικίας 7 έως 19 ετών για τέσσερα χρόνια ζούσαν καθημερινά εφιαλτικές ώρες στο «σπίτι της κολάσεως» στο Σιάτλ.
Η 47χρονη σαδίστρια Μαρία Γκονζάλες Εσκουιβέλ, κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά τα 6 παιδιά, τα οποία οι αρχές πιστεύουν πως δεν ήταν δικά της αλλά τα είχε απαγάγει, ενώ τα υποχρέωνε να παλεύουν σαν ζώα μέχρι τελικής πτώσης.
Η φρικιαστική είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου, και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έχουν προκαλέσει σοκ και οργή για την «αρρωστημένη» γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη κρατούσε τα παιδιά νηστικά για να μην έχουν δυνάμεις και τα κακοποιούσε. Συγκεκριμένα, έριχνε αλκοόλ στα γεννητικά τους όργανα, τα έδερνε μέχρι να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά τους και τα υποχρέωνε να παλέψουν για τη ζωή τους.
Επιπλέον, είχε απαγορεύσει σε κάποια από τα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο και τα απειλούσε πως εάν μιλούσαν για τα βασανιστήριά τους θα τα σκότωνε χτυπώντας τα με μια ζώνη μέχρι θανάτου. Το μόνο που τους επέτρεπε να κάνουν ήταν ένα μπάνιο την εβδομάδα και αυτό με την μάνικα στον κήπο.

Μετά από πολλές ώρες βασανιστηρίων, το μεγαλύτερο παιδί το οποίο ήταν πλέον 19 ετών, το έσκασε και κατήγγειλε στην αστυνομία όσα συνέβαιναν μέσα στο «σπίτι του τρόμου».
«Τα παιδιά έχουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πληγές στο κεφάλι, οιδήματα στα πόδια, πρησμένα γεννητικά όργανα, σπασμένα δάχτυλα, τόσο πρησμένα μάτια που είναι εντελώς κλειστά, εκδορές στο πρόσωπο, σπασμένα πλευρά που σε μία περίπτωση έχουν τρυπήσει τον πνεύμονα, ρήξη αμφιβληστροειδούς και σπασμένες μύτες. Το μεγαλύτερο παιδί είχε κακοποιηθεί τόσο ώστε άνθρωποι που το ήξεραν να μην μπορούν να το αναγνωρίσουν πια», αναφέρει το κατηγορητήριο.
Η σαδίστρια προφυλακίστηκε και περιμένει να δικαστεί τον Αύγουστο. Απίστευτο!




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: