ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Άστεγος βρήκε 77.000 δολάρια και η Αστυνομία του τα έδωσε πίσω!

Την τύχη που δεν είχε ποτέ στη ζωή του τη βρήκε τώρα ένας άστεγος από το Τέξας ο οποίος βρήκε μία τσάντα με 77000 δολάρια και την παρέδωσε αμέσως στην αστυνομία.
Για αυτή τη γενναία πράξη η αστυνομία τον αντάμειψε με την γενναία αμοιβή των 77000 δολαρίων. Δηλαδή ακριβώς το ποσό που παρέδωσε στην αστυνομία.
Ο 46χρονος Τίμοθυ Γιοστ είναι χρόνια άστεγος. Εκεί που πλενόταν σε ποταμό του Κολοράντο ξαφνικά σκόνταψε σε μια βαλίτσα που είχε μέσα 77000 δολάρια Νοτίου Αφρικής.
Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάει αφού ουσιαστικά δεν έχει τίποτα, μένει σε εξωτερικούς χώρους και τρέφεται με ότι βρει, πήρε τη βαλίτσα και την παρέδωσε στην αστυνομία.
Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με την νομοθεσία της πολιτείας δεν είναι αναγκαίο να αναζητηθεί ο ιδιοκτήτης εάν τα χρήματα είναι θαμμένα στο έδαφος.
Η αστυνομία έκανε μία προσπάθεια να αναζητήσει τον κάτοχο της τσάντας και όταν δεν τον βρήκε αποφάσισε να παραδώσει την τσάντα και τα χρήματα στον Τίμοθυ…
Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ,ΝΑ ΤΡΩΤΕ,ΝΑ ΤΡΩΤΕ,ΝΑ ΤΡΩΤΕ,ΝΑ ΕΧΕΤΕ 2 ΚΑΙ 3 ΣΠΙΤΙΑ,ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ,ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΚΟΤΕΡΑ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΜΗΧΑΝΕΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΟΦΙΣΕΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΗ ΓΟΥΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΛΙΓΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΑΤΕ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΑΧΤΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.ΘΑ ΔΗΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΕΝΗ Η ΠΙΕΣΗ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΗ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΑΝΕ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΕΝΕΣΗ.ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΤΕ...ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ..ΘΑ ΕΧΗ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ...Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΙΛΗΣΕ..