ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ιερόδουλες με AIDS αφέθηκαν ελεύθερες και συνέχισαν να δουλεύουν κανονικά

Σοκάρει η είδηση ότι η αστυνομία συνέλαβε την Πέμπτη δύο ιερόδουλες με AIDS, οι οποίες αν και είχαν συλληφθεί και παλιότερα, είχαν αφεθεί ελεύθερες.

Έτσι για κάμποσο καιρό συνέχισαν να δουλεύουν και να έρχονται σε επαφή με ανυποψίαστους πελάτες. Ποιος ξέρει πόσους ακόμα έχουν μολύνει…!
Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια ελέγχων σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας είκοσι τέσσερις εκδιδόμενες γυναίκες εκ των οποίων δεκαοκτώ αλλοδαπές κα έξι Ελληνίδες. Σε βάρος τους βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία για εκδιδόμενα πρόσωπα και εξετάστηκαν από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.
Από τον υγειονομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δύο εκδιδόμενες αλλοδαπές Ρουμανικής καταγωγής, είναι HIV οροθετικές.
Μάλιστα οι συγκεκριμένες ιερόδουλες είχαν συλληφθεί και παλιότερα και είχαν αφεθεί ελεύθερες!
Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις σχηματίζεται δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε ότι πέντε οίκοι ανοχής λειτουργούσαν παράνομα, καθόσον είχαν παραβιασθεί οι σφραγίδες που είχαν τεθεί από την αρμόδια Αρχή.
Συνελήφθησαν συνολικά δώδεκα άτομα, εκ των οποίων εννέα αλλοδαπές και δύο Ελληνίδες καθώς και ένας ημεδαπός άνδρας, κατηγορούμενοι για παραβίαση σφραγίδων της αρμόδιας αρχής και παράβαση του Ν. περί εκδιδομένων ατόμων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: