ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Προσήχθησαν η κόρη του Μιχαλολιάκου και βουλευτής μετά από ξυλοδαρμό μετανάστη

Τα βράδυ της Παρασκευής βρισκόταν σε εξέλιξη πορεία μελών της Χρυσής Αυγής με μηχανάκια στην οδό Πειραιώς.
Λίγα λεπτά πριν τις 22:00 στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Θράκης υπήρξε ένταση.
Κάποια άτομα από την φάλαγγα σταμάτησαν και επιτέθηκαν εναντίον ενός μετανάστη από το Μπαγκλαντές που βρισκόταν στο σημείο. Τον κυνήγησαν για μερικά μέτρα, τον ακινητοποίσαν και τον χτύπησαν. Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Λίγο μετά ενημερώθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες. Στη συνέχεια ακολούθησαν προσαγωγές έξι υπόπτων, ανάμεσά τους η κόρη του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία και ο εκλεγμένος βουλευτής της Α΄ Αθήνας Ιωάννης Βουλδής.
Οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ και κατόπιν αφέθησαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι επιβαρρυντικό.
O Nϊκος Μιχαλολιάκος παρενέβη σε τηλεοπτική εκπομπή και χαρακτήρισε άδικες τις προσαγωγές οι οποίες, όπως υποστηρίζει έγιναν σε απόσταση περίπου 4 χιλιομέτρων από το σημείο της επίθεσης και τα άτομα που προσήχθησαν δεν είχαν απολύτως καμμία σχέση με το επεισόδιο. Είπε μάλιστα πως θα ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο ώστε να εκφράσει τα παράπονά του.
Την προάνακριση για το περιστατικό ανέλαβε η Ασφάλεια.
Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν και άλλα περιστατικά ξυλοδαρμού μεταναστών στην Ομόνοια και στην Ιερά Οδό τα οποία δεν έχουν καταγραφεί από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: