ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Είμαι γραφικός και γουστάρω να ξευτιλιζω το σύστημα!!!

Δεν θα είναι μακρύ αυτό το αρθράκι άλλα θα είναι περιπαιχτικό και ειρωνικό προς όλα τα παιδάκια που επιμένουν να αμολάνε αετό!! Έχω γράψει και έχω γράψει για τους ψεκασμούς , για το haarp ,για το ότι είμαστε πειραματόζωα κοκ.Πάντα μα πάντα υπάρχει η ομάδα απο τους "φωστηρομαλακες" που με χλευάζει έμενα και όλους όσους συνανθρώπους μας κατάφεραν να δουν πίσω από την κουρτίνα !! Προχθές είδα ενα ωραίο στο f ..ο τυπάς έλεγε " είναι σίγουρο ότι και τα κουνούπια κάποια στιγμή φωνάζουν ρε παιδιά μας ψεκάζουν και κάποιοι άλλοι κώνωπες τους λένε ΜΑΛΑΚΕΣ!! " Σήμερα θα κάνω μια-δυο ερωτησουλες λοιπόν σε όλους όσους δεν λένε να ξεκολλήσουν την γκλάβα τους απο το σπήλαιο!!
ΕΡΩΤΗΣΗΣ 1: Γιατί ρε γατάκια αν όλα όσα θέλουμε να σας ξεστραβώσουμε είναι μαλακίες ΣΗΜΕΡΑ υπάρχει υπουργείο που ονομάστηκε Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής?????!!!!!
ΕΡΩΤΗΣΗΣ 2: Γιατί μέχρι χτες ολο το σύστημα δήλωνε άγνοια για ολο το θέμα ψεκασμών και σημερα εχει υπουργειο που ονομαζετε Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής?????!!!!!
ΕΡΩΤΗΣΗΣ 3: Θα υπάρξει ποτε κανείς να τους μιλήσει για την υπεροντοτητα που υπηρετούν ? Να τους μάθει ότι εκτελούν εν αγνοία τους σαν μέτρια ανθρωπάκια και πιόνια που είναι το ολοκαύτωμα της ανθρωπότητας?
Κοιτα δεν με ενδιαφέρει να με πιστεύεις αλλά με ενδιαφέρει να μην εμποδίζεις την ελευθεριά μου και την επιβίωση μου,η άγνοια σου και η μαλάκυνση σου καταντάει επικίνδυνη πλέον για την δική μου υγεία, ΞΥΠΝΑ δεν χωρούν άλλες δικαιολογίες ούτε χρόνος γιατί στο τέλος δεν θα είσαι εχθρός μόνο του εαυτού σου αλλά και της ανθρωπότητας ! Άκουσε με το τεστ που κανουν οι επικυρίαρχοι σε έχει πρώτο στην λίστα συγκομιδής , αν έχεις εννοήσει πόσο ανώμαλα διεστραμμένα μυαλά είναι θα καταλάβεις την προειδοποίηση μου!!!
katohika.gr 


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: