ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Μιχαλολιάκος: Πολύς ιπποτισμός έχει πέσει σε αυτή τη χώρα


 

«Πολύς ιπποτισμός έχει πέσει σε αυτή τη χώρα. Δεν μιλάμε για ισότητα μεταξύ των δύο φύλων; Οπότε, ότι μας συμφέρει»;. Αυτό σχολίασε ο Νίκος Μιχαλολιάκος σχετικά με την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη.
Ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι «ο ελληνισμός τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο έχει πολλά προβλήματα και ανήγαγαν σε μείζον εθνικό θέμα ένα ατυχές περιστατικό σε ένα τηλεοπτικό στούντιο. Αυτή είναι μια εκδοχή της εικονικής πραγματικότητας».
Ταυτόχρονα, ο γ.γ της Χρυσής Αυγής πρόσθεσε ότι «προσφέρουν άρτο και θεάματα, μόνο που ο άρτος έχει τελειώσει και προσφέρουν μόνο θεάματα. Αυτά τα οποία παρουσιάζουν τα κανάλια, τα οποία κατά σύστημα παρουσιάζουν τουρκικά θεάματα, αγνοώντας το τι υπήρξε ο αττίλας, είναι εκτός πραγματικότητας».
Για ακόμη μία φορά υποστήριξε την επίθεση του κ. Κασιδιάρη, δηλώνοντας ότι «πρώτα σηκώθηκε η γυναίκα, αφού προηγουμένως τον είχε βρίσει χυδαία και τον κτύπησε και την απώθησε και στη συνέχεια με τα χέρια του την απομάκρυνε. Ούτε τη γρονθοκόπησε, ούτε συνεχή χαστούκια. Το να διαστρεβλώνεται έτσι η πραγματικότητα, μου προκαλεί θλίψη αλλά δεν μου κάνει καμία έκπληξη».


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: