ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Σενάρια!!! Η Χρυσή Αυγή με αντιπρόεδρο στη Βουλή;

Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον ένα από τα τέσσερα πρώτα κόμματα της αντιπολίτευσης στην Ελληνική βουλή.
Σύμφωνα με το άρθρο 6 του Κανονισμού της Βουλής, τo Προεδρείο της Boυλής εκλέγεται από τα μέλη της και απαρτίζεται από τoν Πρόεδρo, επτά Aντιπρoέδρoυς, τρεις Koσμήτoρες και έξι Γραμματείς.
Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου και οι 3 πρώτοι αντιπρόεδροι προέρχονται από το πρώτο κόμμα ενώ οι υπόλοιποι 4 αντιπρόεδροι προέρχονται από τα τέσσερα πρώτα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Η Χρυσή Αυγή που είναι η τέταρτη κοινοβουλευτική δύναμη της αντιπολίτευσης δικαιούται να ορίσει τον έβδομο αντιπρόεδρο της Βουλής.
Για την εκλογή αντιπροέδρου της Βουλής απαιτούνται τουλάχιστον 75 ψήφοι ενώ για κάθε μια από τις επτά θέσεις αντιπροέδρων υπάρχει ένας υποψήφιος.
Τι θα γίνει σε αντίθετη περίπτωση; Δηλαδή σε περίπτωση που δεν συγκεντρώσει τις 75 απαραίτητες ψήφους ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής;
Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατέστερος για την συγκεκριμένη θέση είναι ο βουλευτής επικρατείας του κόμματος Χρήστος Παππάς ενώ ορισμένοι εκτιμούν ότι μπορεί να προταθεί η σύζυγος του προέδρου της Χρυσής Αυγής κυρία Ελένη Ζαρούλια.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: