ΣΙΝΕ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ποιοί είναι οι νέοι υπουργοί;

Η στελέχωση της νέας κυβέρνησης αναμένεται να καθοριστεί αφού «σφραγίσει» το προγραμματικό πλαίσιο, στο οποίο περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- η στήριξη των ανέργων, η μεγαλύτερη αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, η προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων, η τόνωση της ρευστότητας και η αναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου για τα εργασιακά.
Στο μεταξύ, ονόματα εν δυνάμει υπουργών έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να επιθυμεί μικρό κυβερνητικό σχήμα, πιθανόν με 15 υπουργούς και 20 υφυπουργούς.
Για το υπουργείο Οικονομικών έχει «πέσει» το όνομα του καθηγητή Ράπανου και του Γ. Στουρνάρα, με αναπληρωτές τους Γ. Ζανιά και Γ. Μουρμούρα, ενώ ο Κ. Χατζηδάκης φαίνεται να πηγαίνει στο Ανάπτυξης και ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Αντ. Μανιτάκης, να παραμένει στη θέση του.
Ο Κ. Αρβανιτόπουλος λέγεται ότι «κλείνει» στο υπουργείο Παιδείας, ο Κυρ. Μητσοτάκης στο Υποδομών ή στο Περιβάλλοντος, η Ο. Κεφαλογιάννη στο Τουρισμού που θα επανασυσταθεί και ο Αλ. Τουρκολιάς στο Ναυτιλίας.
Το όνομα του Αντ. Ρουπακιώτη ακούγεται για το υπουργείο Απασχόλησης, ενώ ο Ναπ. Μαραβέγιας αναμένεται να παραμείνει στο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Λ. Οικονόμου στο Δημόσιας Τάξης.
Τέλος, πρόσωπο κοινής αποδοχής αναμένεται να είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ ο Δ. Αβραμόπουλος φέρεται να προκρίνεται για πρόεδρος της Βουλής.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: