ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Έφυγε Η Βίκυ Παπαφιλίππου

Το WESTTVNEWS και η οικογένεια του WESTCHANNEL θρηνούν για το χαμό της διευθύντριας και ιδιοκτήτριας του Βίκυς Παπαφιλίππου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Πέμπτη 14/6 στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης.
Με καταγωγή από την Κοζάνη όπου μεγάλωσε η Βίκυ Παπαφιλίππου, ήταν απόφοιτη Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης (1965) με μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Δίκαιο που πραγματοποίησε με κρατική υποτροφία στην Ακαδημία Διεθνούς Δικαίου της Χάγης Ολλανδίας.
Παντρεύτηκε με τον Νίκο Παπαφιλίππου (διπλ/χο ηλεκτρολόγο μηχανικό / τ. Βουλευτή Ν.Κοζάνης).
Ασκούσε δικηγορία στο Εφετείο Λαρίσης και Κοζάνης.
Ήταν από τους πρωτεργάτες πανελλαδικά στην ιδιωτική τηλεόραση. Από το 1988 ασχολείτο με τη διοίκηση και τη λειτουργία του Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ‘‘WEST’’ (West Channel και West Radio) που έχει έδρα την Κοζάνη.
Παράλληλα εκλεγόταν επί πολλά χρόνια στο Δ.Σ. της ένωσης ‘‘Τηλεόραση Ελληνικής Περιφέρειας (Τ.Ε.Π.) όπου και είχε θέση αιρετής Προέδρου της Ένωσης.


Το WESTCHANNEL και η οικογένεια της Βίκυς Παπαφιλίππου ευχαριστούν θερμά τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και τους φορείς της περιοχής για τις συλλυπητήριες ευχές τους.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: