ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Αχαΐα: Τους έπιασε ο κουνιάδος γυμνούς στο χωράφι

Μία ώρα στο χωράφι... γυμνός(!) την «έβγαλε» νεαρός άνδρας, εραστής παντρεμένης γυναίκας μια και ο αδελφός του άνδρα της… τους έπιασε επ’ αυτοφώρω!

Το περιστατικό συνέβη κοντά στην Κάτω Αχαΐα, και με το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε ασχοληθεί και στο παρελθόν ο «Κόσμος» καθώς η ιστορία του είχε γίνει γνωστή… ακόμη και μέσω facebook! Η γυναίκα και ο εραστής της είχαν δώσει το καθιερωμένο τους ραντεβού και μάλιστα αποφάσισαν να κατευθυνθούν προς την περιοχή της Κάτω Αχαΐας, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά μέσα στο αυτοκίνητο, σε απόμακρο από τα σπίτια σημείο! Και που να ήξεραν όμως ότι ο άνδρας της νεαρής (εδώ και καιρό «υποψιασμένος» πως κάτι συμβαίνει) είχε πείσει τον αδελφό του να τους παρακολουθήσει!
Και ενώ το ζευγάρι έκανε έρωτα, ο κουνιάδος της γυναίκας πλησίασε το όχημα και βρέθηκε… μπροστά στη φάση! Άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο, η γυναίκα αναφώνησε… «ο κουνιάδος μου» και ο εραστής βγήκε γυμνός έξω από το αυτοκίνητο και… κρύφτηκε ανάμεσα σε κάτι χόρτα στο χωράφι! Η γυναίκα… παρακαλούσε τον κουνιάδο να μην αποκαλύψει τι είδε στον σύζυγό της, εκείνος άρχισε να την βρίζει, στη συνέχεια όμως ηρέμησε και συζητούσαν! Τελικά αποχώρησε, αφήνοντας ουσιαστικά ελεύθερο «χώρο» στους παράνομους εραστές να αποχωρήσουν. Πάντως σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε από «κολλητό» της παντρεμένης, οι εραστές έδωσαν αμοιβαία υπόσχεση πως… θα είναι μαζί! Πως η ιστορία με τον κουνιάδο τους «πείσμωσε» ακόμη περισσότερο, αναφέρει το dete.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: