ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ζέστη και ισχυροί άνεμοι

Ζέστη και ισχυροί άνεμοι
Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ οι δυνατοί άνεμοι δεν θα κοπάσουν ούτε σήμερα.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία από 18 έως 36 βαθμούς και τοπικά έως 37 βαθμούς κελσίου.
Στη Δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.Στα νησιά Ιουνίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου το απόγευμα. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 6, στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία από 18 έως 35 και στο εσωτερικό των ηπειρωτικών περιοχών έως 36 βαθμούς κελσίου.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς και στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς.


Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα νότια τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία από 23 έως 33 και στα νότια των νησιών τοπικά έως 36 βαθμούς κελσίου.


Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι βόρειοι με βορειοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ.


Τέλος στην Θεσσαλονίκη αίθριος θα είναι ο καιρός και οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά του νομού βορειοανατολικοί.Η θερμοκρασία από 23 έως 35 βαθμούς κελσίου.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: