ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ένα εκατομμύριο ευρώ πριμ στην Εθνική ομάδα δίνει Ο Ιβάν Σαββίδης!!!

O ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, που ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΠΑΟΚ, υποσχέθηκε γερό πριμ στους Έλληνες διεθνείς για το ματς με τη Ρωσία.
«Δίνω ένα εκατομμύριο ευρώ ως πριμ στην Εθνική ομάδα αν νικήσει σήμερα και προκριθεί στην επόμενη φάση του Euro 2012″, ήταν η δήλωσή του που διανεμήθηκε στους δημοσιογράφους από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με σκοπό να φτάσει στα αυτιά των διεθνών πριν τον αγώνα.
Αναμφίβολα αυτή είναι μία ακόμη κίνηση στην προσπάθεια του Σαββίδη να μπει στην ελληνική πραγματικότητα μέσω του ποδοσφαίρου.


"Ευχαριστούμε τον Σαββίδη για το πριμ!"
Την παράσταση στις δηλώσεις... έκλεψε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού, αφού πρώτα μίλησε για το παιχνίδι και το οικογενειακό κλίμα, στην συνέχεια μεταξύ σοβαρού και αστείου ευχαρίστησε εκ μέρους των συμπαικτών του τον Ιβάν Σαββίδη που είχε τάξει πριν ενός εκατομμυρίου ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής στους «8».


«Τα δώσαμε όλα, δικαιούμασταν τη νίκη, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δώσαμε χαρά σε όλους τους Έλληνες. Δώσαμε τα πάντα κάναμε ένα καλό παιχνίδι με ψυχή και πείραμε την πρόκριση. Την αφιερώνω στον Χαλκιά και τον Αβραάμ γιατί αυτή η ομάδα είναι μια οικογένεια και δεν μπορεί κανείς να την διασπάσει», δήλωσε αρχικά και κατέληξε:
«Κλείνοντας θέλω εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου να ευχαριστήσουμε τον κύριο Σαββίδη που μας έταξε πριμ σε περίπτωση που προκριθούμε. 
Να είναι καλά ο άνθρωπος»...
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: