ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Συμπλοκή στην Κηφισιά με στόχο το σπίτι του Γιώργου Δώνη

Αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγα λεπτά πριν τις 14.00 το μεσημέρι στην περιοχή της Κηφισιάς.
Άγνωστοι επεχείρησαν να διαρρήξουν τη μονοκατοικία του προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Δώνη, η οποία βρίσκεται επί της οδού Ζίτσης 3. Να σημειωθεί ότι πέρυσι, άγνωστοι διέρρηξαν δύο φορές το σπίτι του τεχνικού του ΠΑΟΚ.
(Η μονοκατοικία του Γ. Δώνη)


(Το σημείο όπου βρίσκεται το σπίτι του Δώνη)
Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και δέχθηκαν πυροβολισμούς από τους κακοποιούς. Μάλιστα, οι δράστες κράτησαν για λίγα λεπτά ως όμηρο τον πεθερό του Γ. Δώνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο πόδι και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 401 ΓΣΝ.
Αυτή την ώρα η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών. Από αέρος συμμετέχει στις έρευνες ένα ελικόπτερο. Οι έρευνες εστιάζονται στο ρέμα του Κοκκιναρά, καθώς όπως εκτιμάται οι ληστές δεν είχαν περισσότερο χρόνο για να ξεφύγουν.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των δράστων φέρει τραύμα στο χέρι, καθώς εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος.
Στο στόχαστρο ξανά η μονοκατοικία του Γ. Δώνη
Ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ είχε πέσει θύμα κλοπής και τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του στα βόρεια προάστια. Όμως, εκείνη δεν ήταν η μοναδική φορά καθώς σε διάστημα λίγων ημερών υπήρξε και νέα διάρρηξη.
Οι διαρρήκτες τότε πήραν το λάπτοπ του Γιώργου Δώνη στο οποίο είχε μέσα όλα τα στοιχεία της ομάδας του Ατρομήτου, πήραν τα κλειδιά του σπιτιού, έκλεψαν ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας ενώ πήραν και τα δεύτερα κελιδιά ενός δεύτερου αυτοκινήτου της οικογένειας.


Zougla.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: