ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Η ανακοίνωση του Ηλ. Κασιδιάρη!!!

Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως!!!Μετά από 48ώρες εμφανίστηκε με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης. «Δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου», αναφέρει.
Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μετά από 48ωρες εμφανίστηκε όχι στις αστυνομικές αρχές αλλά στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής όπου με ανακοίνωση του κατηγορεί ότι όσα έγιναν ήταν σκηνοθετημένα ενώ δεν διστάζει να απειλήσει με μηνύσεις όσους το τελευταίο διήμερο τον κατηγόρησαν άδικα.
Η ανακοίνωση του Ηλία Κασιδιάρη:
« Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.
Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.
Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.
Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.
Ηλίας Κασιδιάρης»
Χθες ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε εμφανιστεί με μήνυμα του στο facebook που ευχαριστούσε τον κόσμο που του συμπαραστέκεται αυτές τις μέρες.
Η τελευταία ανακοίνωση ήταν την Πέμπτη με την οποία η Χρυσή Αυγή στήριξε την ενέργεια του Ηλία Κασιδιάρη αναφέροντας πως αντέδρασε στην επίθεση που δέχθηκε από τη Λιάνα Κανέλλη.
Υπενθυμίζεται οτι ο Ηλ. Κασιδιάρης στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη πέταξε νερό στη Ρένα Δούρου και γρονθοκόπησε τη Λιάνα Κανέλλη. (Διαβάστε εδώ κι εδώ)


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 


 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: