ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ευθύνες στον γιατρό της Εθνικής για τη ζημιά στον Αβραάμ!!!

«Ήταν σε κτηνώδη κατάσταση» απαντά!
Ο γιατρός της εθνικής ομάδας Χάρης Χριστόπουλος, δέχθηκε τα «βέλη» του Ολυμπιακού για τον σοβαρότατο τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Στη επίσημη δήλωση τόνισε ότι ο τραυματισμός ούτε προκλήθηκε, ούτε επιδεινώθηκε με την επάνοδο του ποδοσφαιριστή στον αγωνιστικό χώρο.
«Όταν είδαμε τον παίκτη εκτός γηπέδου, τρέξαμε κοντά του για να δούμε τι συμβαίνει. Διαπίστωσα όντως την ύπαρξη προβλήματος στο πόδι του Αβραάμ. Δεν ήμουν, όμως, εκείνη τη στιγμή σε θέση να αντιληφθώ την έκταση της ζημιάς. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μου ζήτησε να γυρίσει στο γήπεδο, λέγοντας μου ότι μπορεί να συνεχίσει. Θα πρέπει όλοι να ξέρουν ότι εκείνη τη στιγμή, κάθε ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αξιολογήσει το μέγεθος του προβλήματός του, καθώς όπως λένε στην ιατρική-αθλητική διάλεκτο, βρίσκεται σε «κτηνώδη κατάσταση».
Δηλαδή είναι πάρα πολύ ζεστός, ώστε να αντιληφθεί ακριβώς τι του συμβαίνει. Είπα στον Αβραάμ να συνεχίσει, αλλά οποιαδήποτε στιγμή νιώσει ξανά ενοχλήσεις, να μας κάνει νόημα για να γίνει αλλαγή. Πράγματι αυτό συνέβη».
Μιλώντας με μέλη της αποστολής της εθνικής ομάδας, ο κ. Χριστόπουλος επισήμανε ότι δεν είναι αφελής και ανεύθυνος κάποιος επιστήμονας, ώστε να ρισκάρει την υγεία του αθλητή. Σε περίπτωση που υποψιαστεί οτιδήποτε περί ρήξης, υποδεικνύει την άμεση αλλαγή του.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis


 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: