ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Τις πρώτες ανανεώσεις στην ομάδα έκανε ο Μακεδονικός Κοζάνης!!!

Στις πρώτες ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ έχει προβεί ήδη ο Μακεδονικός Κοζάνης, που ετοιμάζεται δυναμικά για την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.
Συμφώνησε να συνεχίσει στους νεοφώτιστους ο 25χρονος μέσος Γιώργος Νικολάου, που ήρθε τον χειμώνα και βοήθησε σημαντικά την ομάδα.
top-sport.gr
Ακόμα, συμφώνησαν ήδη και παραμένουν κανονικά στον Μακεδονικό οι: Δημήτρης Βαρυτιμίδης, Μίμης Κουτσώνας, Κώστας και Γρηγόρης Αντωνόπουλος, Λουκάς Κατσίκας, Στέλιος Τράτσκας, Μάρκος Πηγαδάς, όπως και ο Λεωνίδας Ζαχαριάδης (στον τελευταίο μάλιστα θα δοθεί και κάποια θέση σε τμήμα της ακαδημίας, αφού είναι γυμναστής)καθώς και οι 95αρηδες Νίκος Λαμπίρης και Μίμης Παπαδόπουλος. Κοντά στους παραπάνω οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν απάντηση από τους Σακαλή, Κουτούλα, Σαββούδη και Κουμπούρα, με τους οποίους έγινε μια πρώτη συζήτηση και περιμένουν την απάντησή τους.

Παράλληλα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει και στην επόμενη χρονιά έχει ο: Σταύρος Τζούτζας, που όπως όλα δείχνουν, θα περάσει στο ΑΠΘ και θα μπορεί έτσι να πηγαινοέρχεται και να συμμετέχει στις εκδηλώσεις. Στον αντίποδα, ερωτηματικό παραμένουν οι περιπτώσεις των Σταφυλίδη, Ευθυμιάδη και Καλημέρη, για τους οποίους όλα θα ξεκαθαρίσουν ανάλογα με τη σχολή και την πόλη που θα περάσουν στις πανελλαδικές. Παράλληλα, κάθε χρόνο ποδοσφαιριστές προωθούνται από την Κοζάνη 2004 στον Μακεδονικό και το ίδιο θα γίνει και φέτος, άλλωστε βασική λειτουργική φιλοσοφία της ομάδας είναι να εμπιστεύεται πρώτιστα τα δικά της παιδιά.


Οι 17χρονοι ποδοσφαιριστές που θα ανεβούν στη μεγάλη ομάδα είναι: οι Ηλίας Κρικέλης (τερματοφύλακας), Νίκος Γκουλιαβέρας, Νίκος Νούσιας (αμυντικοί), Γιώργος Κυπίρτογλου (αμυντικό χαφ), Χάρης Ζιαζιάς, Κώστας Ευαγγελόπουλος (επιθετικοί). Ακόμα, έγινε γνωστό πως θα επιστρέψει στον Μακεδονικό και ο Θωμάς Αργυρόπουλος (δόθηκε θέση σε τμήμα της Ακαδημίας καθώς είναι κι αυτός γυμναστής), που πέρσι ήταν στρατευμένος και αναμένεται να προσφέρει σημαντική βοήθεια.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: