ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Γ.Σ.Γ. - Οι μικρές εθνικές ομάδες βόλευ στα Γρεβενά

Με πρωτοβουλία του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών και την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Γρεβενών η πόλη μας θα φιλοξενήσει τις μικρές εθνικές ομάδες βόλεϊ Ελλάδος για την προετοιμασία τους.
Η εθνική παίδων, η εθνική εφήβων και ο προπονητής τους κ. Καζάζης αποδέχτηκαν την πρόσκληση του προέδρου και του Δ.Σ του Γ.Σ.Γ και την Κυριακή 25-06-2012 καταφτάνουν για να ξεκινήσουν... προπονήσεις ανοιχτές για το κοινό.
Για τρείς ολόκληρες εβδομάδες οι προπονητέςτου συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν τις Εθνικές μας ομάδες , οι γυμναστές της πόλης να παρακολουθήσουν τον τρόπο προπόνησης και τη δουλειά του κ. Καζάζη και οι γονείς με τα παιδιά τους να γνωρίσουν τους αυριανούς αστέρες του αθλήματος.


Στέλιος Καζάζης επέλεξε τους παρακάτω αθλητές:

Θεοδόσιος Ηλίας, Τζιουμάκας Γεώργιος, Σταυρακάκης Αναστάσιος, Τσιράκης Οδυσσέας (Γ.Σ. Ηρακλής), Κομιτούδης Δημήτριος (Α.Ο. Σερρών), Κασαμπαλής Σταύρος (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης), Γιαννέλης Στέφανος (Γ.Σ. Λαμία), Κόκκινος Ευάγγελος (ΟΠΑΘ Περσέας), Βουλκίδης Θεόδωρος (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου), Μηλής Νικόλαος (ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας), Νικολαϊδης Δημήτριος, Χατζηπαναγιώτου Παναγιώτης (Α.Ο. Ορεστιάδας), Κωστόπουλος Βασίλειος (ΑΣ Πανερυθραϊκός), Μανίκας Γεώργιος (ΑΣ Περιστέρι), Καρασαββίδης Βασίλειος, Ιωαννίδης Ιωάννης, Γκρέμπενικ Γιάροσλαβ (ΕΣΟΠ Επίκουρος), Κρουστάλης Κωνσταντίνος (ΑΣ Ερμογένης Ξάνθης), Φωτιάδης Παναγιώτης (ΓΑΣ Αρχέλαος), Πολυχρόνου Αθανάσιος (ΑΟΝ Αργυρούπολη), Σπυριούνης Κυριάκος, Τουρνάκης Αλέξανδρος (ΑΟΝΣ Μίλων), Μελλές Νικόλαος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Χατζηβλασίου Αργύρης (ΑΕ Κομοτηνής), Χούσια Αμπιόν (ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας-Προμηθέας), Τριπολιτσιώτης Ανδριανός (ΓΣ Άργους), Τσαδήμας Θεόδωρος (ΑΠΣ Λαμίας Φθία), Παπάζογλου Αθανάσιος (ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων).
Να σημειωθεί πως οι αθλητές των ομάδων που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων (24-26/6) θα ενσωματωθούν με τη λήξη των υποχρεώσεών τους.
Για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά, ο Στέλιος Καζάζης δήλωσε: «Αρχίζουμε με πάρα πολύ καλή διάθεση μια προσπάθεια με τους Παίδες, μέσα από μία προετοιμασία 20 ημερών, που θα συνεχιστεί με τη συμμετοχή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και τα τρία φιλικά παιχνίδια με την εθνική Βραζιλίας. Είναι λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία για να μπουν οι βάσεις για τον στόχο που είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Παράλληλα, από την 1η Ιουλίου θα ξεκινήσει και το βασικό κομμάτι της εθνικής εφήβων και θα προπονούνται όλοι μαζί για 15 ημέρες, με στόχο την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η διάθεσή μου είναι πολύ καλή για να προσπαθήσω να βοηθήσω τα παιδιά όσο μπορώ και είμαι βέβαιος για την ανταπόκριση των αθλητών. Στο τέλος του δρόμου, δυόμιση μήνες μετά, πιστεύω πως θα έχουμε κάνει ένα βήμα, θα έχουμε ανέβει ένα σκαλοπάτι».
Συνεργάτες του Στέλιου Καζάζη θα είναι ο Γιώργος Σταυρόπουλος και ο ΠΟΠ Χρήστος Τσαδήμας, ενώ τη διοικητική ευθύνη θα έχει το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, Κώστας Κυριάκου.
Η αποστολή θα παραμείνει για σχεδόν τρεις εβδομάδες στα Γρεβενά από όπου θα αναχωρήσει στις 16 Ιουλίου για τη Ρουμανία. Εκεί θα δώσει ένα φιλικό πριν από την έναρξη του Βαλκανικού Παίδων ενώ με την επιστροφή θα δοθούν 3 φιλικά με την Εθνική Βραζιλίας στους Σοφάδες Καρδίτσας.
Η προετοιμασία και τα φιλικά εντάσσονται στη γενική προετοιμασία με στόχο τους αγώνες πρόκρισης τον Ιανουάριο του 2013.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: