ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σε συνεδρίασή του το Δ.Σ. του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
Ευχαριστεί δημόσια τους ανθρώπους που στήριξαν την ομάδα υλικά και ηθικά καθ’ όλη τη διάρκεια της απελθούσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012, χωρίς τη συμπαράσταση των οποίων δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η προσπάθεια του συλλόγου, υπό το βάρος των πρωτοφανών αντίξοων συνθηκών που αντιμετώπισε φέτος.
Καλεί τους ανθρώπους που έχουν την οικονομική δυνατότητα, ενόψει της επόμενης σεζόν να πλαισιώσουν το Δ.Σ. στηρίζοντας οικονομικά το σωματείο, ή αν το επιθυμούν να αναλάβουν τις τύχες του Πυρσού καταθέτοντας ολοκληρωμένη πρόταση για το μέλλον του.
Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν κατά το προσεχές διάστημα και οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν οριστικά σε γενική συνέλευση των μελών και φίλων του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών που θα συγκληθεί σε σώμα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και σε ημερομηνία που θα οριστεί από το Δ.Σ. σε επόμενη συνεδρίασή του.
Εκφράζει την αισιοδοξία του ότι όλοι όσοι αγαπάνε την ομάδα θα δώσουν το παρόν στις επάλξεις με στόχο την πρωταγωνιστική πορεία του Πυρσού και με εφόδιο την ενότητα και τη δραστηριοποίηση όλων για το καλό του γρεβενιώτικου αθλητισμού.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ – ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: