ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ο αγώνας της Εθνικής , ο Τζαβέλας, η Μέρκελ και ο Ρονάλντο!!!

Πλούσιο ήταν το παρασκήνιο του χθεσινού παιχνιδιού που βρήκε τους Γερμανούς να πανηγυρίζουν την πρόκριση και τους Έλληνες να χειροκροτούν το πάθος και την προσπάθεια που απλά αυτή φορά δεν μετουσιώθηκαν σε.. θαύμα!


Με ένεση ο ηρωικός Τζαβέλας
Όλοι οι παίκτες έκαναν στο βαθμό που μπορούσαν (ακόμη και όσοι είχαν κακή μέρα) ηρωική προσπάθεια κουβαλώντας στις πλάτες τους τον καημό ενός ολόκληρου λαού. Ίσως, λίγο περισσότερο απ’ όλους ο Γιώργος Τζαβέλας, ο αμυντικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης που είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό τις τελευταίες δύο μέρες και έκανε ένεση ξυλοκαΐνης πριν το ματς για να αγωνιστεί. Τα κατάφερε για ένα ημίχρονο και το χειροκρότημα ήταν διπλό για τον Έλληνα άσο στο τέλος.


Της κόπηκε η χαρά της Μέρκελ!
Με πάθος πανηγύρισε (όπως κάνει πάντα άλλωστε) τα γκολ της χώρας της η γερμανίδα καγκελάριος. Η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία ήρθε απευθείας από τη μίνι Σύνοδο Κορυφής στη Ρώμη και γι’ αυτό και φορούσε τα ίδια ρούχα- φαινόταν περιχαρής στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Στο διάστημα από την ισοφάριση της Εθνικής μας και μέχρι να γίνει το 2-1, ωστόσο, της κόπηκε… το γέλιο! Αντίθετα, όλοι οι Έλληνες και φυσικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος (που καθόταν δύο θέσεις δίπλα της, δεν μπορούσαν να κρατήσουν τον ενθουσιασμό τους!


Αποθέωση Ρονάλντο για Σαλπιγγίδη
Το πάθος και η θέληση φαίνονται. Ακόμη κι όταν η στενοχώρια ενός αρνητικού αποτελέσματος δεν μας αφήνει να δούμε καθαρά την εικόνα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πάντως, ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της υφηλίου, αναγνώρισε το ελληνικό πάθος στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ο οποίος και 180 λεπτά να διαρκούσε το παιχνίδι, έδειχνε έτοιμος και πρόθυμος να δώσει και την ψυχή του στο γήπεδο. «Συγχαρητήρια στην Σαλπιγγίδη. Τι καλός παίκτης για την Ελλάδα. Είναι ένας παίκτης με απίστευτη θέληση. Ματώνει για την ομάδα. Τα δίνει όλα» έγραψε ο Πορτογάλος στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.


Παπασταθόπουλος: Παλέψαμε για όλους τους Έλληνες
Τους το ζητήσαμε. Και το έκαναν. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος πάλεψαν για όλους τους Έλληνες και αυτό τόνισε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος: «Η Γερμανία αυτή είναι από τις καλύτερες ομάδες της πενταετίας. Βάλαμε δύο γκολ αλλά ίσως να έπρεπε να προσέξουμε περισσότερο. Σήμερα όμως παλέψαμε για όλους τους Έλληνες. Αυτή η ομάδα έχει συνέχεια».


Σαμαράς: Υπερήφανοι για την Εθνική
Ικανοποιημένος φάνηκε για την πορεία της γαλανόλευκης ο Γιώργος Σαμαράς. «Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό που καταφέραμε. Κοιτάξαμε την Γερμανία στα μάτια και μέχρι το 1-1 πιστέψαμε πως μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Δώσαμε κάτι παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας. Νομίζω πως από το 2004 και μετά, κρατάμε την Εθνική σε υψηλά επίπεδα και θα ξαναπάμε σε μεγάλες διοργανώσεις».


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: