ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Όχι από Τσιώλη στην ΑΕΚ... Ψάχνονται για Βλάχο!!!

Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ο προπονητής και η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν τα κυρίαρχα θέματα της τρίωρης κουβέντας του Θωμά Μαύρου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλο.
Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης ήταν το όνομα που έπαιξε πολύ στην κουβέντα ανάμεσα στον Θωμά Μαύρο και τον Ανδρέα Δημητρέλο. Ο πρώτος, μάλιστα, κτύπησε την πόρτα του τεχνικού του Αστέρα Τρίπολης, ο επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για επικοινωνία με τονΜαύρο για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ, αλλά τόνισε σε δήλωση του στο «arcadia-sports» πως δεν έχει πρόθεση να φύγει.
«Είναι αλήθεια ότι υπήρξε ένα διερευνητικό τηλεφώνημα από ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά εγώ έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον Αστέρα και δεν πρόκειται να αφήσω την ομάδα, είναι τιμητικό να με θέλει η ΑΕΚ, αλλά εγώ είμαι στον Αστέρα και έχω αρχίσει ένα έργο εδώ πέρα», ήταν η δήλωση του Τσιώλη, ο οποίος εν συνεχεία επεσήμανε: «Κάπου άκουσα να λένε ότι υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο μου για μεγάλη ομάδα. Μα ο Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα!».Ετσι με δεδομένη αυτή την εξέλιξη, στην ΑΕΚ είναι πολύ πιθανόν να στραφούν στη λύση του Βαγγέλη Βλάχου, ο οποίος παρουσιάζεται ενθουσιασμένος στην προοπτική ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των «κιτρινόμαυρων».
Ο άλλοτε άσος της Ενωσης και του Παναθηναϊκού μίλησε, μάλιστα, για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και δήλωσε έτοιμος να αναλάβει το βάρος.
Από κει και πέρα στην κουβέντα Δημητρέλου-Μαύρου τέθηκε επί τάπητος η υπόθεση του μπάτζετ.Αυτή τη στιγμή το κοστολόγιο στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ενωσης ξεπερνά τα επτά εκ. ευρώ. Θα πρέπει, λοιπόν, να μειωθεί στα τέσσερα και εν συνεχεία με τις προσθήκες που να γίνουν να φθάσει «ταβάνι» στα 5,5 εκ. ευρώ. Και στην ΑΕΚ θεωρούν ότι θα μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές μιας και τοπιθανότερο σενάριο είναι να αποφασιστεί στη Γ.Σ. της Superleague την Τετάρτη (27/6) να επιτραπεί στις ομάδες που δεν πήραν πιστοποιητικό να κάνουν δύο ανανεώσεις και τρεις μεταγραφές ανεξαρτήτου ηλικίας. Ετσι ο Μαύρος φαίνεται να ΄χει καταλήξει σε σχέδιο απόκτησης ενός στόπερ, ενός χαφ και ενός στράικερ καλύπτοντας κατ' αυτόν τον τρόπο τον αριθμό των τριών μεταγραφών ανεξαρτήτου ηλικίας.
Οσον αφορά στη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, φαίνεται να ΄χει «κλειδώσει» η επιστροφή του Χρήστου Κωστή στη θέση του γενικού αρχηγού, όπερ σημαίνει σ' αυτή του Βασίλη Δημητριάδη, ενώ ο Μαύρος θέλει στην ομάδα και τους Μίμη Παπαϊωάννου και Κώστα Νεστορίδη.Ο πρώτος προορίζεται για τη θέση του υπεύθυνου των ακαδημιών, ενώ για τον δεύτερο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιο πόστο θα αναλάβει.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: