ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Επισκέψεις του υπ. Βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Ο υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ Τιμολέων Κοψαχείλης, το απόγευμα του Σάββατο 2 Ιουνίου επισκέφτηκε τις Τοπικές Κοινότητες: Έξαρχου, Βάρης, Παλιουριάς, Ποντινής και Παλαιοχωρίου. Συναντήθηκε με κατοίκους των Τ. Κ., ανέλυσε τα βασικά σημεία του Προγράμματος της Ν.Δ. και τόνισε την επιτακτική ανάγκη να παραμείνει η Ελλάδα στη νομισματική ένωση, τώρα που η Ευρώπη αλλάζει και να βγούμε το ταχύτερο από την κρίση, με μέτρα ανακούφισης για τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα, με την ανάκαμψη της οικονομίας και την εφαρμογή του προγράμματος και των προτάσεων της Ν.Δ. που έχουν στόχο την ανάπτυξη, γιατί μόνο μέσω αυτής μπορεί να καταπολεμηθεί πραγματικά η ανεργία.


Την Κυριακή 3 Ιουνίου, επισκέφτηκε το Σπήλαιο όπου εκκλησιάστηκε και παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις προς τιμήν του οπλαρχηγού και ήρωα Θεόδωρου Ζιάκα.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε τις Τ.Κ Ζιάκα, Λάβδας και τις κατασκηνώσεις "Κουρούνας" στους Φιλιππαίους όπου πραγματοποιήθηκε η 31η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών .
Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποίησε επισκέψεις στις Τ.Κ Σμίξης και Σαμαρίνας.
Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου επισκέφτηκε την Αβδέλα όπου εκκλησιάστηκε στο μοναστήρι της Αγίας Τριάδος και παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του μοναστηρίου . Ακολούθησε επίσκεψη στις Τοπικές Κοινότητες Περιβολίου Δοτσικού , Μεσολουρίου , Πρόσβορου , Αλατόπετρας, Μαυρονόρους και Μαυραναίων.





Δεν υπάρχουν σχόλια: