ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Άρχισαν οι... βόμβες στην Κασσιώπη!!!

Κασσιώπη: Συμφώνησε με Κόκκινο, κοντά και σε Τσάτσο!
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, οι νεοφώτιστοι στη Football League 2, προχώρησαν στις δύο πρώτες κινήσεις τους για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης τους. Ερχόμενοι σε συμφωνία με τον πρώτο σκόρερ του φετινού 5ου ομίλου της Δ' Εθνικής, Γιάννη Κόκκινο και ευρισκόμενοι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πολύπειρο Σωτήρη Τσάτσο, των περίπου 100 αγώνων στη Super League, με τη φανέλα του, πάλαι ποτέ, σπουδαίου, Αιγάλεω! Αμφότεροι, υπήρξαν εισηγήσεις του Ρομπέρτο Μπολάνο. Που, καταπώς φαίνεται, υλοποιούνται...
Επίσημη ανακοίνωση, βεβαίως, δεν μπορεί να υπάρξει τη δεδομένη στιγμή, καθώς επίκειται, ως προϋπόθεση, η (πρώτα) μετατροπή της Κασσιώπης, σε ΠΑΕ, ώστε να έχουν κανονικά ισχύ τα όποια επαγγελματικά συμβόλαια υπογραφούν. Όλα, ωστόσο, δείχνουν ότι οι δύο πρώτες μεταγραφές, πρέπει να θεωρούνται δεδομένες...
O Kόκκινος, υπήρξε ο, πιθανόν MVP των Τρικάλων 2011 τη φετινή σεζόν, πρώτος σκόρερ του ομίλου με 14 γκολ, αλλά και, παράλληλα, ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα της εξόδου, στα τέλη Μαϊου, μετά την απόφαση της διοίκησης να... ρίξει το μπάτζετ και τον ηλικιακό μέσο όρο. Στα 28 του (γεν. 16/11/1984), ο Λαρισαίος στράικερ, πριν τους “Σακαφλιάδες” αγωνίστηκε σε Δήμητρα Γιάννουλης (Α' Λάρισας), Απόλλωνα Λάρισας (2002- '08, σε Γ' και Δ' Εθνική), Τύρναβο (2008- '10, Δ') και Πυργετό Λάρισας (2010-'11). Στη διετία του Τυρνάβου (με τον οποίο το 2010 πανηγύρισε την άνοδο στη Football League 2), αναδείχτηκε, αμφότερα τα χρόνια, πρώτος σκόρερ του δ' ομίλου στη Δ' Εθνική, ενώ την πρώτη του σεζόν, σε μια (ακόμη πιο) εμβληματική απόδειξη αξίας, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ όλων των ομίλων της Δ' Εθνικής, με 28 γκολ!


Ο 34χρονος Τσάτσος (γεν. 15/12/1978), υπήρξε συμπαίκτης του Κόκκινου στα Τρίκαλα, στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, προερχόμενος (στο α' μισό) από τον Ηρακλή Ψαχνών. Μεσοεπιθετικός (κυρίως στα “φτερά”, λόγω της ταχύτητάς του), με τεράστια εμπειρία (περίπου 250 ματς στις τρεις πρώτες τη τάξει επαγγελματικές κατηγορίες), πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην ομάδα της γενέτειράς του, τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης (1998- '00, Γ' Εθνική – 90 συμ./ 11 γκολ) και πραγματοποίησε σπουδαία, πενταετή καριέρα στην Α' Εθνική (2003- '08, 94 / 3 γκολ) με τη φανέλα του Αιγάλεω. Ενδιάμεσα, είχε αγωνιστεί σε Κασσάνδρα (2000- '01, Γ' – 28/1) και Αγροτικό Αστέρα (2002- '04, Γ'- 50/8), ενώ την τελευταία πενταετία αγωνίστηκε ακόμη σε ΠΑΣ Γιάννινα (2007- '08, 13/0), Καλαμαριά (2008-'09, 17/3), Βέροια (2008-'09, 13/2), Μακεδονικό (2009-'10, 12/2), Εθνικό Αστέρα (2009- '10, 7/0) και Χανιά (2010-'11, 26/7).


Καρέ ανανεώσεων!
Μετά τους Φούκη, Γραμματικόπουλο και οι Βιτουλαδίτης, Πετρόγιαννης, Πελάης, Ζάχος, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους Βόρειους – Εντός της εβδομάδας οι συζητήσεις με Μεσημέρη, Ανυφαντή, Πάγκαλη, Κροκίδη.
Τελικά, ήταν να μη γίνει η αρχή... Μπορεί, λοιπόν, οι δύο πρώτες περιπτώσεις που διέρρευσαν, να ήταν αυτές των Φάνη Φούκη και Γιώργου Γραμματικόπουλου, η επίσημη επιβεβαίωση, ωστόσο, για την ανανέωση της συνεργασίας της Κασσιώπης με τους δύο ποδοσφαιριστές, συνοδεύτηκε από... μπόνους! Τη γνωστοποίηση για παραμονή άλλων τεσσάρων ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ.
Πολίτες Κασσιώπης, λοιπόν, θα παραμείνουν και τη νέα περίοδο, στην ιστορική “πρώτη” του ΑΟΚ στη Football League 2, οι Βασίλης Πετρόγιαννης (φωτό), Αλέξανδρος Βιτουλαδίτης, Ιωσήφ Ζάχος και Ιουλιανός Πελάης, όπως ανακοίνωσαν σήμερα, Σάββατο (23/6) οι Βόρειοι. Σ' όλες τις περιπτώσεις, οι συζητήσεις που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα είχαν αίσιο τέλος, προς ανακούφιση, βεβαίως και του τεχνικού της ομάδας, Ρομπέρτο Μπολάνο, ο οποίος και είχε εισηγηθεί την παραμονή τους.
Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στις συζητήσεις με τους υπόλοιπους... περσινούς, για τους οποίους υπάρχει θετική εισήγηση. Με πρώτους στη (χρονική) λίστα συζητήσεων, το... καρέ των νεαρών (Σπύρος Μεσημέρης, Γιώργος Ανυφαντής, Προκόπης Πάγκαλης, Σπύρος Κροκίδης), οι οποίοι θα κληθούν να μιλήσουν με τους ανθρώπους της ομάδας. Οπότε, αν αναμονή...

corfupress
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis   
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: