ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Αναρτήθηκαν στα λύκεια οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών - Δείτε τα λινκ

Αναρτήθηκαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στα σχολεία της χώρας οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και των Επαγγελματικών Λυκείων Β'. Επίσης, οι υποψήφιοι των πανελλαδικών θα μπορούν από την ίδια ώρα να βρίσκουν τη βαθμολογία τους αναρτημένη στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr/ πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων συνεχίζονται κανονικά και η βαθμολόγηση των γραπτών έχει προγραμματιστεί να τελειώσει το ταχύτερο δυνατό.
Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι όλοι οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων, των Επαγγελματικών Λυκείων Β' και των Επαγγελματικών Λυκείων Α' πρέπει να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι τις 5 Ιουλίου, μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr/, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) που δημιούργησαν φέτος στο λύκειό τους και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων.




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: