ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

"Βόμβες" από Τσιτουρίδη

Αιχμές κατά στελεχών της ΝΔ άφησε ο Σάββας Τσιτουρίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Κιλκίς. Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος της ΝΔ στο νομό τόνισε ότι "υπάρχουν αντιπρόεδροι στη ΝΔ, που δεν βγήκαν έξω απ` την Αθήνα σ' όλη την προεκλογική περίοδο, επενδύοντας στην πιθανότητα να τους προτείνουν κάποιοι για την πρωθυπουργική θέση μετά τις εκλογές".
"Το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών ήταν οδυνηρό για τη ΝΔ, παραδέχθηκε ο κ. Τσιτουρίδης, ο οποίος δήλωσε ότι δεν τον κάνουν περήφανο μεταγραφές πολιτικών προσώπων.
Στο πλαίσιο αυτό ανέφερε ότι δεν μπορούν κάποιοι να φεύγουν και να 'ρχονται κατά το δοκούν, με απλές αποφάσεις ενός προέδρου και χωρίς προηγούμενα δείγματα γραφής για διάστημα δυό τουλάχιστον χρόνων".

Το περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ, υπογράμμισε ο κ. Τσιτουρίδης, "θα πρέπει να τον προστατεύσει από αγκαλιές με πολιτικούς απατεώνες, γιατί ο πρόεδρος δεν μπορεί να ξέρει ποιος καραγκιοζοπαίκτης μπαίνει και βγαίνει σε κάθε νομό".
"Υπάρχουν στελέχη στο νομό μας, που ενώ υποστηρίχτηκαν απ` το κόμμα στις επιδιώξεις τους, δεν το στήριξαν οι ίδιοι όταν έπρεπε", είπε και συμπλήρωσε ότι 'πολλοί θα `πρεπε να ντρέπονται που δηλώνουν στελέχη της ΝΔ, όταν διαβεβαιώνουν δημοσίως ότι δεν την ψήφισαν ή όταν τρέχουν πίσω απ` την Κουντουρά. Γελοτοποιοί, μάγκες, μπουρδολόγοι και ανεύθυνοι, δεν μπορούν να υπάρχουν στην ΝΔ".
Αναφερόμενος στην υποψήφιότητά του ο κ. Τσιτουρίδης είπε ότι "πολιτικοί απατεώνες και φυγόδικοι μυαλού έλεγαν πριν τις 6 Μαίου ότι δεν θα είμαι υποψήφιος, ενώ μετά βγήκαν και είπαν ότι στη θέση μου πρέπει να μπει κάποιος, που μια βδομάδα πριν έβριζε τη ΝΔ και τον Σαμαρά".
Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση και κατά του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά κατά του Αλέξη Τσίπρα, καθώς είπε ότι κακώς ασχολούμαστε με τον Τσίπρα και τις μπούρδες που λέει. Και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "ξέθρεψε επί 10 χρόνια κάθε εγκληματική ενέργεια στη Αθήνα. Έκαψαν και ρήμαξαν οι ανεπάγγελτοι νεοσταλινικοί. Αυτό το μπάχαλο δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση".
Αναφερόμενος στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για "θαυματοποιούς, λαικιστές και γενίτσαρους, που έκαναν κόμμα μιας χρήσης, στηριζόμενοι σε σαλτιμπάγκους της πολιτικής σε τοπικό επίπεδο". Τέλος σε ότι αφορά τη Χρυσή Αυγή, έκανε λόγο για "τραμπούκους και ναζιστές", υπογράμμισε ότι "το ξύλο και η βία δεν συνιστούν πολιτική άποψη".


kilkis24.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: